Θέλει άλλους δυο Ρατς

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης γράφει για τη δεύτερη συνεχόμενη τεσσάρα του ΠΑΟΚ και για τους τομείς που ο "Δικέφαλος" παρουσιάζει βελτίωση με την παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο.

Θέλει άλλους δυο Ρατς
INTIME SPORTS

Δεν είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Άγγελου Αναστασιάδη όπως θα έχετε ίσως καταλάβει (ασχέτως αν οι ενστάσεις μου αφορούν κυρίως άλλα ζητήματα και όχι τις ικανότητες του). Εντούτοις, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι σε μεγάλα διαστήματα και των τριών επίσημων παιχνιδιών του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής (όπως και στα δυνατά φιλικά προετοιμασίας) φάνηκε ξεκάθαρα ότι το καλοκαίρι έγινε καλή δουλειά. Ειδικά σε τομείς που πέρυσι η ομάδα ήταν για τα πανηγύρια.

Για παράδειγμα και ο Στέφενς ήθελε ο "Δικέφαλος" να πιέζει ψηλά, να κερδίζει γρήγορα τη μπάλα όταν τη χάνει και να έχει την κατοχή. Αυτό όμως μόνο στα χαρτιά. Διότι στην πράξη, ο ΠΑΟΚ πιέζε μεν ψηλά αλλά όταν την έχανε, έτρεχε και δεν έφτανε! Φέτος, ο Αναστασιάδης παρουσιάζει μέχρι στιγμής ένα σύνολο που πιέζει πολύ σωστά, κλείνει τους χώρους με άμεσες αλληλοκαλύψεις και πράγματι ξανακερδίζει τη μπάλα γρήγορα, καταφέρνοντας έτσι να την κρατάει μακριά από την περιοχή του.

Ειδικά στα Χανιά, απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφώς καλύτερο της Ζίμπρου, μετά το πρώτο δεκάλεπτο κυριάρχησε απόλυτα, έκλεισε τον Πλατανιά στο δικό του μισό του γηπέδου και επιπλέον έδειξε βελτίωση όσον αφορά την επιθετική του δημιουργικότητα. Το δεύτερο γκολ ήρθε μετά από έναν πολύ όμορφο συνδυασμό.

Παρά τη δεύτερη συνεχόμενη τεσσάρα και την γεμάτη εμφάνιση όμως, παραμένει εμφανές ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση. Όχι ποσοτική, ποιοτική. Ο Ρατς υπήρξε εξαιρετικός - και - στα Περιβόλια. Και φώναξε με την απόδοση του ότι αν στο διάστημα που απομένει η διοίκηση προλάβει να φέρει έναν ή δυο ακόμα "Ρατς", τότε η καλή δουλειά του Αναστασιάδη θα φανεί ακόμα περισσότερο...

Διαβάστε ακόμη:

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-4 (VIDEOS)

Αναστασιάδης: "Φοβόμουν την κούραση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK