Ο Μίτσελ πότε φεύγει;

Όταν ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας με εμφανίσεις όχι ακριβώς πειστικές, οι πιθανότητες να βγάλει ο Μίτσελ παρέλαση ήταν μικρότερες κι από τα τρέχοντα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Ο Μίτσελ πότε φεύγει;
michel.jpg INTIME SPORTS

Πλέον η παρέλαση βρίσκεται προ των πυλών αλλά ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται ακόμα εδώ και οδεύει φουριόζος προς τα ...Χριστούγεννα. Βεβαίως στην Ελλάδα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο δανδής Μίτσελ, μετά και την εμφάνιση στο «Ντα Λουζ», όχι απλώς έχει κερδίσει πόντους αλλά διεκδικεί για τον εαυτό του δυο από τα καλύτερα 45λεπτα των Ερυθρόλευκων στην ιστορία τους στη διοργάνωση.

Ο Μίτσελ πότε φεύγει;
INTIME SPORTS

Όλα με πλάνο, αυτοματισμούς, συγκέντρωση...

Το πρώτο κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (έστω κι αν η συνέχεια ήταν πολλά με λίγα...) και το πρώτο απέναντι στην Μπενφίκα.Οι Πειραιώτες στάθηκαν μια χαρά και στη λασπομαχία του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο στο διάστημα που παίχτηκε κανονική μπάλα, εγκλώβισαν την αντίπαλο τους, έβγαλαν ένα υπέροχο γκολ και δυο – τρεις ακόμα καλές φάσεις, δίχως να δεχτούν τον καταιγισμό ευκαιριών που είχαν δεχτεί από την Άντερλεχτ. Και τα έκαναν όλα με πλάνο, αυτοματισμούς, συγκέντρωση και ομαδικότητα. Στοιχεία που ανήκουν στον προπονητή.

Ο Μίτσελ πότε φεύγει;
mourinio.jpg

Δεν θα διαδεχτεί τον Μουρίνιο...

Δε λέω βεβαίως ότι ο Μίτσελ θα διαδεχτεί τον Μουρίνιο στην Τσέλσι. Λέω όμως ότι προφανώς ο άνθρωπος δεν ήταν και για κορνέδες όπως πολλοί βιάστηκαν να προδικάσουν.Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, με ορισμένες σπουδαίες μονάδες και ίσως το πιο βαθύ ρόστερ που είχε ποτέ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος γα να μην προκριθεί στη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μίτσελ πότε φεύγει;
INTIME SPORTS

Όπως γουστάρουν οι οπαδοί...

Το γεγονός δε ότι ενδέχεται να το κάνει παίζοντας όπως γουστάρουν οι οπαδοί του, δίνει στην πρόκριση (αν και εφόσον επιτευχθεί) ξεχωριστή σημασία.Με πιο απλά λόγια, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι φέτος μπορεί να φτάσει στο σημείο που όφειλε (μετά από μια δεκαπενταετία σχεδόν αδιάλειπτης παρουσίας στους ομίλους) να βρίσκεται εδώ και χρόνια.: Αυτό της δεύτερης προς τρίτης ευρωπαϊκής ταχύτητας.Κάλλιο αργά, παρά ποτέ...

Διαβάστε ακόμη:

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ για το Μπενφίκα-Ολυμπιακός

Ρομπέρτο: "Σημαντικός ο βαθμός"

Ντομίνγκες: "Κρίμα που δεν χάρισα τη νίκη"

Φουστέρ: "Πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό το αποτέλεσμα"

Μίτσελ: "Αξίζαμε τη νίκη"

Μπενφίκα-Ολυμπιακός 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK