Πληρώνει την απληστία του

Ας ξεκινήσουμε από το αυτονόητο: περιμένουμε... χθες τον Ολυμπιακό να βρει το μαγκάκι που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και να τον στείλει σπίτι του για καμιά δεκαριά χρόνια για να βλέπει από την τηλεόραση την ομάδα του.

Πληρώνει την απληστία του
INTIME SPORTS

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε χωρίς να βάλει ούτε γκολ στη Λεβάντε γιατί δεν ήταν καλύτερος. Κάθε τι άλλο είναι προσέγγιση καφενειακού επιπέδου. Ναι, η Λεβάντε δεν έχει τα 40 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, τον πύρινο κόσμο του, τη διοίκηση κτλ, τούτη τη στιγμή όμως είναι αυτό που οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι: ομάδα.

Ο Ζαρντίμ ήρθε στο λιμάνι με στόχο να φτιάξει ένα σύνολο που θα έπαιρνε τα αποτελέσματα χωρίς να παίζει το θελκτικό ποδόσφαιρο του Βαλβέρδε και έκανε αυτό ακριβώς. Κρατούσε αήττητη την ομάδα στην Ελλάδα, με αξιοπρεπείς εμφανίσεις στην Ευρώπη.

Πληρώνει την απληστία του
zardim.jpg INTIME SPORTS

Όταν ο Μαρινάκης άκουσε τους απαιτητικούς...

Ξάφνου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεώρησε ότι ο απαιτητικός κόσμος του Ολυμπιακού που πληρώνει εισιτήριο, δεν ήταν ικανοποιημένος από αυτό που έβλεπε και αποφάσισε μεσούσης της ευρωπαϊκής σεζόν και πριν τα κρίσιμα παιχνίδια με τη Λεβάντε -όπου ο Ολυμπιακός αναζητούσε μία καλή πορεία στο Europa League- να αλλάξει προπονητή.

Ηρθε ο Μίτσελ, ο οποίος προσπαθεί ακόμα να μάθει την ομάδα, τους παίκτες, τις δυνατότητες του καθενός, την ώρα που ο Μάρτινς σκόραρε ξανά και μία μικρομεσαία ισπανική ομάδα ταπείνωνε τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πληρώνει την απληστία του
marinakis.jpg INTIME SPORTS

Πλήρωσε την απληστία του...

Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε την απληστία του. Αυτή που έχει δημιουργηθεί από τα συνεχόμενα πρωταθλήματα, τη σιγουριά των επόμενων -βλέποντας τα χάλια των άλλων- και την τακτική της ενίσχυσης της ομάδας τόσο ώστε να κατακτά με διψήφια διαφορά τον τίτλο και -στη χειρότερη περίπτωση- να τερματίζει τρίτος στον όμιλό του παίρνοντας το εισιτήριο για το Europa League.

Πληρώνει την απληστία του

Κοιτάξτε και στην Τουρκία...

Γυρίστε και κοιτάξτε δίπλα σας. Οχι μακριά, προς Τουρκία μεριά. Ντρογκμπά και Σνάιντερ από μία ομάδα που μπορεί να κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας στο Champions League, αλλά ξέρει να κρατά ζεστό τον κόσμο. Οχι με Ντε Βινσέντι, αλλά με την αφρόκρεμα. Οχι από το καλάθι της Super League, αλλά από τα πάνω ράφια της Ευρώπης.

Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός ακολουθεί την κρίση των άλλων. Προφανώς δεν θέλει να ανοίξει την ήδη μεγάλη ψαλίδα από τους διώκτες. Προφανώς, του αρκούν αυτά.

Η SUPER BALL στο Φάληρο...

Πληρώνει την απληστία του
superball.jpg

Δείτε την Κυριακή την εκπομπή SUPER BALL (24/02, 21:45) με ρεπορτάζ, σχόλια και live συζήτηση με όλους τους φιλάθλους. Οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Δημήτρης Χριστοφιδέλλης θα σχολιάσουν τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό από το studio της εκπομπής. Ρεπορτάζ από το "τρίτο ημίχρονο" της αναμέτρησης των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Άρη από τους Γιάννη Ντάλλα και Γρηγόρη Μπάτη.

Διαβάστε ακόμη:

Τζεμπούρ: "Δύσκολη στιγμή"

Κοντρέρας: "Δίκαιες οι διαμαρτυρίες του κόσμου"

Κάρολ: "Μάθημα για το μέλλον"

Μαρτίνεθ: "Πνίξαμε τα άκρα τους"

Μίτσελ: "Καλύτερη και στα 2 ματς η Λεβάντε"

Μαρινάκης: "Κι εγώ αλλιώς ονειρεύομαι τον Ολυμπιακό"

Καράμπελας: "Δεν περίμενα ότι θα περάσουμε τόσο εύκολα"

Μένει 11η η Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA

Ολυμπιακός-Λεβάντε 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK