Ο Ντιλέινι δεν θέλει Τουρκία, λέει "όχι" στη Μπαρτσελόνα και οδεύει προς το ΝΒΑ

Η Νταροσάφακα συνεχίζει να πιέζει τον Ντιλέινι (έχοντας ως εναλλακτική τον Σπανούλη), την ώρα που ο παίκτης δεν θέλει να ακούει για Τουρκία, λέει "όχι" στη Μπαρτσελόνα και ετοιμάζει βαλίτσες για ΝΒΑ.

Ο Ντιλέινι δεν θέλει Τουρκία, λέει "όχι" στη Μπαρτσελόνα και οδεύει προς το ΝΒΑ
Ντιλέινι Νταρουσάφακα

Σε σίριαλ με αρκετά επεισόδια έχει εξελιχθεί η περίπτωση του Μάλκολμ Ντιλέινι, για τον οποίο έχει καταθέσει πρόταση ο Παναθηναϊκός.

Ο 27χρονος γκαρντ της Κουμπάν (έμεινε ελεύθερος) δέχεται "στενό μαρκάρισμα" από Τουρκία μεριά και δη από τη Νταρουσάφακα, αλλά δεν φαίνεται να τον εμπνέει το συγκεκριμένο περιβάλλον, με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του.

Η ομάδα του Μπλατ επανήλθε με νέα βελτιωμένη προσφορά για τον παίκτη, προσφέροντάς του συμβόλαιο 2 ετών με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά φαίνεται πως δεν πρόκειται να του αποσπάσουν θετική απάντηση. Ο Ντιλέινι είναι το πιο "καυτό" όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και... απολαμβάνει τις δελεαστικές προσφορές που έχει, αλλά η Νταρουσάφακα φαίνεται πως δεν είναι... του γούστου του.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

Πιο συγκεκριμένα, δεν θεωρεί ότι το τουρκικό πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και δεν έχει μεγάλο ανταγωνισμό, ενώ δείχνει ιδιαίτερη ανησυχία για τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με τα συνεχόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα του προσφέρει πιο... ηγετικό ρόλο στην ομάδα και ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό. Παράλληλα, οι Καταλανοί έχουν αναλύσει το πλάνο τους στον Ντιλέινι και του έχουν ξεκαθαρίσει πως πρωταρχικός στόχος τους τη νέα σεζόν είναι να πρωταγωνιστήσουν -επιτέλους- στην Ευρωλίγκα. Παράλληλα, στο συμβόλαιο που προσφέρουν στον 27χρονο του δίνουν το δικαίωμα να αποχωρήσει εφόσον προκύψει κάτι καλό από ΝΒΑ μεριά. Μάλιστα, ο ίδιος ο Ντιλέινι δεν βιάζεται να αποφασίσει (δηλαδή να πει το "ναι" στη Μπαρτσελόνα), αφού θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει να πάει εφέτος στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΕΤΣ

Κι εδώ ακριβώς έρχεται το ΝΒΑ. Το Σάββατο, ο 27χρονος έγραψε ένα αινιγματικό tweet σχετικά με το μέλλον του, τονίζοντας πως με την απόφαση που θα πάρει θα... κάνει πολλούς εχθρούς. Κάπου εκεί άρχισε να κυκλοφορεί εντόνως το σενάριο ότι ο Ντιλέινι επέλεξε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, κάτι που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο όταν Τούρκος δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ότι ο παίκτης απέρριψε τις προτάσεις Νταρουσάφακα και Μπαρτσελόνα και ετοιμάζεται να συμφωνήσει με τους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Ντιλέινι δεν θέλει Τουρκία, λέει "όχι" στη Μπαρτσελόνα και οδεύει προς το ΝΒΑ

Το συγκεκριμένο σενάριο φούντωσε όταν ο ίδιος ο Ντιλέινι έκανε retweet ένα ποστάρισμα φίλου των Νετς που γράφει ότι "θα ήταν υπέροχο να σε δούμε στους Νετς. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια νέα κουλτούρα και εσύ ταιριάζεις σε αυτή".

Ο Ντιλέινι δεν θέλει Τουρκία, λέει "όχι" στη Μπαρτσελόνα και οδεύει προς το ΝΒΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αινιγματικό tweet από τον Ντιλέινι
Δελεάζει τον Ντιλέινι η Νταρουσάφακα

News 24/7

24MEDIA NETWORK