Η σχέση Ομπράντοβιτς-Ιτούδη που αποκαταστάθηκε

Η σχέση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Ιτούδη που πέρασε περίοδο κρίσης και η επανασύνδεση στο Βερολίνο.

Η σχέση Ομπράντοβιτς-Ιτούδη που αποκαταστάθηκε

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε για την αδελφική φιλία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Ιτούδη. Εξάλλου, η πολυετής άψογη συνεργασία των δύο ανδρών στον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη απόδειξη.

Βέβαια, όπως κάθε δυνατή φιλία, έτσι και αυτή πέρασε από ένα... μικρό στάδιο κρίσης. Μία... ψυχρασία που έλεγε και ο Κώστας Χατζηχρήστος στον "Μπακαλόγατο". Όχι σε βαθμό που να βγουν... μαχαίρια, αλλά σε βαθμό που να σταματήσει η καθημερινή επαφή και να μπει "πάγος" στο απίστευτο δέσιμο των δύο ανδρών.

Τον πραγματικό λόγο αυτής της μικρής παρεξήγησης των δύο ανδρών δεν τον γνωρίζει ουδείς. Κάποιοι λένε ότι δεν ήταν το σημαντικός όσο βγαίνει προς τα έξω από μερικά ΜΜΕ. Υπήρχε, όμως, μία σχετική παρεξήγηση, όπως συμβαίνει πάντα στους δυνατούς χαρακτήρες. Εξάλλου και στον Παναθηναϊκό ο Ιτούδης με τον Ομπράντοβιτς πέρασαν τις κρίσεις τους πάνω στη δουλειά, χωρίς ποτέ να χαλάσουν αυτό το απίστευτο "δέσιμο". Διαφωνίες πάνω στην ένταση της στιγμής, το άγχος για δημιουργία.

Τώρα πια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Οι δύο προπονητές έχουν γίνει το ίδιο αγαπημένοι όπως στο πρόσφατο παρελθόν. Η συνύπαρξή τους στο Βερολίνο για το Final-4 αποτελεί την καλύτερη απόδειξη. Ο θερμός εναγκαλισμός σε δείπνο, αλλά και η παρέα που κάνουν σε κάθε δραστηριότητα δείχνει ξεκάθαρα πως οι δύο άνδρες άφησαν πίσω τις μικρές λεπτομέρειες που τους είχαν απομακρύνει.

Αυτόπτες μάρτυρες στο Βερολίνο μιλούν για το... παλιό καλό δίδυμο. Κάτι, βέβαια, που δεν χάλασε ποτέ. Εξάλλου, ακόμα και την περίοδο της... ψυχρασίας, ο ένας μιλούσε σε τρίτους πάντα με τα καλύτερα λόγια. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η κίνηση του Ομπράντοβιτς να "υποδείξει" στην ΤΣΣΚΑ τον Ιτούδη. Οι Ρώσοι ρώτησαν τη γνώμη του για τον Έλληνα προπονητή και αυτός τους είπε το απλό: "Πάρτε τον με κλειστά μάτια..."

Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Χάντερ και η απίστευτη πρόταση της Ρεάλ
Στην προπόνηση ο Γιαννακόπουλος
Παρασκήνιο: τα δύο ξενύχτια, οι θηλυκές παρουσίες και τα μπουζούκια

News 24/7

24MEDIA NETWORK