Η απουσία του Παππά και ο... Κατσικάρης

Ο Φώτης Κατσικάρης ανακοίνωσε την προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για το Προολυμπιακό Τουρνουά, αφήνοντας εκτός, όπως αναμενόταν, τον Νίκο Παππά, παρότι ο άσος του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στους τελικούς. Θυμηθείτε τι είχε πει ο 26χρονος γκαρντ για τον Ομοσπονδιακό τεχνικό σε συνέντευξή του στο Contra.gr και την Αριάνα Παπαγιάννη.

Η απουσία του Παππά και ο... Κατσικάρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης ανακοίνωσε τις κλήσεις του για το Προολυμπιακό Τουρνουά όπου θα συμμετάσχει η Εθνική Ελλάδας και σ' αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς.

Μία απόφαση αναμενόμενη βάσει των όσων είχαν προηγηθεί, αλλά εκτός -μπασκετικής- λογικής, αφού μετά την αποχώρηση των Νίκου Ζήση κα ι Βασίλη Σπανούλη η Εθνική έχει ξεκάθαρο πρόβλημα στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στο σκοράρισμα.

Η συμμετοχή του Παππά θα βοηθούσε σημαντικά στο συγκεκριμένο τομέα, αφού ο Έλληνας γκαρντ φημίζεται για την εκτελεστική δεινότητά του, ενώ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με εντυπωσιακές εμφανίσεις στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, η -άτυπη- κόντρα που έχει με τον Κατσικάρη έβαλε εμπόδια στην κλήση του. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχθεί κρούση από την Ομοσπονδία της Κύπρου προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της εθνικής.

Δεν ήθελε να συνεργαστούμε

Ο Παππάς είχε αναφερθεί στον Ομοσπονδιακό τεχνικό σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Contra.gr και την Αριάνα Παπαγιάννη. Σε ερώτηση για το πώς ήταν η συνεργασία με τον Κατσικάρη στην Μπιλμπάο, απάντησε:

"Όχι, δε συνεργαστήκαμε, νομίζω αυτός δεν ήθελε να συνεργαστούμε".

Ενώ, όσον αφορά στο κεφάλαιο "Εθνική Ελλάδας", είχε αναφέρει: "Σίγουρα θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών. Δεν το σκέφτομαι άμεσα όμως μετά τις εξελίξεις που έχουμε".

Όταν η Αριάνα Παπαγιάννη τον ρώτησε τι εννοεί ακριβώς, ο Παππάς δεν θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω. Τέλος, σε ό,τι αφορά στην απόφαση της ΕΟΚ να κρατήσει τον Κατσικάρη στην τεχνική ηγεσία, σχολίασε:

"Αυτή είναι η απόφαση που πήρε η  Ομοσπονδία, κάτι περισσότερο ξέρουν αυτοί. Κρατώντας τον ίδιο προπονητή, έχεις περισσότερες πιθανότητες να δέσει η ομάδα, να είναι έτοιμη στα κρίσιμα ματς που κρίνουν τα μετάλλια και λοιπά. Πολύ λίγες ημέρες, δεν ξέρω και ποιο θα είναι το υλικό το καλοκαίρι. Θα δείξει".

Δείτε σε VIDEO όλη τη συνέντευξη:

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Νίκος Παππάς στο Contra.gr: "Είμαι περήφανος για το σύνθημα..."
Οι κλήσεις του Κατσικάρη για το Προολυμπιακό
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Δύσκολα μένει Εθνική ο Αντετοκούνμπο
Σωτήρης Γεωργίου: Τι συμβαίνει με τον Παππά;

News 24/7

24MEDIA NETWORK