Ο ΠΑΟΚ και ο ΑΕΚτζής Μπακασέτας

Η πρόταση του ΠΑΟΚ, η ατάκα των ανθρώπων του και η επιθυμία του Μπακασέτα να πάει μόνο στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ και ο ΑΕΚτζής Μπακασέτας

Το σίριαλ με την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα είχε πολλά επεισόδια προτού πάρει την μεγάλη έκταση λόγω της συμφωνίας του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ, αλλά και τα όσα έγιναν μετά τον αποκλεισμό του από τη 18άδα του Πανιωνίου στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Για τον Μπακασέτα ο πρώτος που είχε ενδιαφερθεί εντόνως και είχε κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από τον Πανιώνιο, ήταν ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι άγνωστη ιστορία, αλλά αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι ο Δικέφαλος έκανε πρόταση στον Πανιώνιο τον περασμένο Ιανουάριο για να αποκτήσει τον παίκτη από αυτό το καλοκαίρι, 6 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με τους Νεοσμυρνιώτες.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που θα έδινε χρήματα στον Πανιώνιο για να αγοράσει τον 22χρονο επιθετικό, για τον οποίο άπαντες είχε άριστη γνώμη και μάλιστα έλεγαν ότι "τέτοιο παίκτη ο ΠΑΟΚ δεν έχει!"

ΑΕΚ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ο ΠΑΟΚ, όμως, λογάριαζε... χωρίς την ΑΕΚ. Ή μάλλον χωρίς τη διάθεση του Μπακασέτα να παίξει στην ΑΕΚ. Ο νεαρός παίκτης δεν έχει κρύψει τα αισθήματά του για την Ένωση όπως και την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της. Μάλιστα, στο περιβάλλον του έλεγε πως προτιμά να παίξει στο εξωτερικό από το να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα εκτός της ΑΕΚ.

Έτσι, έκοψε ορθά-κοφτά τις ορέξεις του Δικεφάλου, αλλά και αυτές του Ολυμπιακού που άρχισε κι αυτός, λίγο αργότερα, να ασχολείται με την περίπτωσή του, παρακολουθώντας την εξέλιξή του.

Πλέον, τα πράγματα είναι γνωστά. Ο Μπακασέτας συμφώνησε με την Ένωση για να παίξει σε αυτή τον Γενάρη του 2017 (όταν και θα μείνει ελεύθερος), κάτι που ενόχλησε τον Πανιώνιο. Ο "Μπάκα" ήθελε να παραμείνει μέχρι το Δεκέμβριο στον Πανιώνιο και να μεταγραφεί ως ελεύθερος τον Ιανουάριο στην "Ένωση". Όμως, μ' αυτή την κίνηση ο Πανιώνιος δεν θα έπαιρνε λεφτά, παρά μόνο ο ίδιος το μπόνους μεταγραφής.

Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που οι "κυανέρυθροι" εμφανίζονται ενοχλημένοι, αφού το θεωρούν ως ασέβεια προς την ομάδα που τον βοήθησε σημαντικά στην καριέρα του.

Στ.Κ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έξαλλος ο Μπακασέτας, επεισόδιο με ανθρώπους του Πανιωνίου
Η ένταση με Μπακασέτα και η ενόχληση του Πανιωνίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK