Αλαφούζος: "Εγώ μιλάω στις καταστροφές"

Η ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό ήταν εξίσου σημαντική με τη νίκη για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Αλαφούζος: "Εγώ μιλάω στις καταστροφές"

Με ανακούφιση υποδέχτηκαν το σφύριγμα της λήξης του ματς με τον Λεβαδειακό (2-0), οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Η παρουσία 2.000 και πλέον οπαδών του Τριφυλλιού ήταν ήρεμη και ειρηνική και συνδυάστηκε με διαμαρτυρίες για το κλείσιμο των θυρών 13-14 και τη γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια, δημιουργήθηκε πρόβλημα με την ανάρτηση πανό με υβριστικό περιεχόμενο για τον Σταύρο Κοντονή, γεγονός που προκάλεσε την 25λεπτή καθυστέρηση του δεύτερου ημιχρόνου. Επικρατεί μία ανησυχία για την αντιμετώπιση του περιστατικού από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, όμως αυτή θα εξεταστεί στη διάρκεια της εβδομάδας.

Χαρακτηριστική της πολύ καλής ψυχολογίας που δημιούργησε η νίκη με την καλή εμφάνιση, ήταν η ατάκα του Γιάννη Αλαφούζου προς τους ρεπόρτερ, κατά την αποχώρηση του. "Όχι σήμερα, σήμερα είναι καλά, εγώ θα σας μιλάω στις καταστροφές"ήταν η απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ. Χαμογελαστά αποχώρησαν και τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη του Τριφυλλιού, δείχνοντας απελευθερωμένα από την πίεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-2

To επίμαχο πανό και το VIDEO με τις εκκλήσεις Σαραβάκου-Ζέκα στους οπαδούς

News 24/7

24MEDIA NETWORK