Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-2

Με τον Μάρκους Μπεργκ να επιστρέφει στα γκολ μετά από δυόμιση μήνες και τον Μάικλ Εσιέν να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με την πράσινη φανέλα, ο Παναθηναϊκός "δραπέτευσε" με 2-0 από την έδρα του Λεβαδειακού. Με 25λεπτη διακοπή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος μέχρι να κατέβει ένα πανό με μήνυμα κατά της Πολιτείας και του Κοντονή.

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Δυναμικά ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός στο Δημοτικό Γήπεδο της Λιβαδειάς και μόλις στο δεύτερο λεπτό έδειξε τις άγριες διαθέσεις του με τον Μπεργκ να πλασάρει από κοντά και τον Τσιντώτα να διώχνει. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπουμάλ με σουτ προσπάθησε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, ενώ στο 20' και πάλι ο Μπεργκ με κεφαλιά έφτασε μια "ανάσα" από το 1-0. Στο 33' ο αεικίνητος Καμερουνέζος του Παναθηναϊκού δημιούργησε νέα καλή ευκαιρία για τον Σουηδό, όμως ο Τσιντώτας πρόλαβε και μάζεψε.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 37ο λεπτό με τον Μαχαίρα να σουτάρει και τον Στιλ να αποκρούει. Κορυφαία ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήταν αυτή του 39ου λεπτού όπου Κουτρουμπής, Τελάντερ και Εσιέν απέτυχαν εξ επαφής να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα, ο οποίος έβλεπε τους αμυντικούς του να προσπαθούν να διώξουν, αλλά τη μπάλα να κολλάει στην περιοχή του.

Εξαιτίας ενός πανό που σήκωσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού με μήνυμα προς την Πολιτεία και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, υπήρξε μια 25λεπτη καθυστέρηση μέχρι να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο. Τελικά το θέμα λύθηκε και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους "πράσινους" και πάλι να πιέζουν ασφυκτικά την άμυνα των γηπεδούχων. Ο Τσιντώτας συνέχισε από εκεί που είχε μείνει και με καλές επεμβάσεις στα σουτ των Εσιέν (47') και Πράνιτς (50') κράτησε το μηδέν για τον Λεβαδειακό. Δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο όμως στη φάση του 56ο λεπτού.

Ο Μπουμάλ μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Μπεργκ, ο οποίος προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ. Σχεδόν δέκα λεπτά μετά το τέρμα του όμως, ο Σουηδός έγινε αναγκαστική αλλαγή, νιώθοντας ενοχλήσεις και στη θέση του πέρασε ο Πέτριτς. Λίγα λεπτά αργότερα ο νεοαποκτηθείς, Λούκας Εβαντζελίστα, έκανε το ντεμπούτο του, περνώντας στη θέση του Καλτσά (70'). Η πίεση του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στο 78' η ομάδα του Στραματσόνι πέτυχε δεύτερο τέρμα και "σφράγισε" τη νίκη. Ο Μέστο έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Πέτριτς άφησε στον Εσιέν που ερχόταν από πίσω και ο Γκανέζος με δυνατό σουτ κατάφερε να χριστεί σκόρερ για πρώτη φορά με το "τριφύλλι".

Μετά το 0-2, ο Λεβαδειακός χωρίς να έχει πλέον κάτι να χάσει, βγήκε μπροστά και απείλησε την εστία του Στιλ με τα σουτ των Μαχαίρα (79') και Γιακουμάκη (83'), όμως ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν σε ετοιμότητα. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι "πράσινοι" πανηγύρισαν μια πολύτιμη νίκη.

Δείτε το 0-1 από τον Μπεργκ:

Δείτε το 0-2 από τον Εσιέν:

MVP

Εξαιρετικός ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο Καμερουνέζος έδωσε ταχύτητα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και από δική του ενέργεια προήλθε και το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Αδύναμος κρίκος

Σαν να μην υπήρχαν στο γήπεδο έμοιαζαν οι μέσοι του Λεβαδειακού. Οι παίκτες του Στραματσόνι ήταν κυρίαρχοι στο χώρο της μεσαίας γραμμής και είχαν συνεχώς την κατοχή της μπάλας.

Σχόλιο

Μόνο χαμόγελα έχει χαρίσει στον Αντρέα Στραματσόνι η προσθήκη του Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου προσαρμόστηκε άμεσα και δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει αρκετά στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Στα συν του αγώνα της Λιβαδειάς είναι η επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στα γκολ μετά από δυόμιση μήνες, αλλά και το πρώτο τέρμα του Μάικλ Εσιέν με το "τριφύλλι". Στα πλην το ότι ο Σουηδός αποχώρησε κρατώντας το πόδι του, προκαλώντας ανησυχία στον "πράσινο" πάγκο. Επίσης, πολύ καλή εμφάνιση έκανε η τετράδα Ζέκα, Καλτσά, Εσιέν και Αμπέντ, ενώ σε αντίθεση με άλλες φορές ο Παναθηναϊκός δεν πέταξε στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο και απειλούσε από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Στάθης, Μπεν, Μαχαίρας, Μουλόπουλος (63' Γιακουμάκης), Μεντί, Μανωλάς, Γιάχιτς, Μερεμπασβίλι (74' Μίνγκας), Μάντζιος, Νικολάου (52' Μάγκας)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Αμπέντ, Ζέκα, Εσιέν (80' Ταυλαρίδης), Καλτσάς (70' Εβαντζελίστα), Μπουμάλ, Μπεργκ (63' Πέτριτς)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2015-2016

Καρέ-καρέ οι διαβουλεύσεις για το επίμαχο πανό

To επίμαχο πανό και το VIDEO με τις εκκλήσεις Σαραβάκου-Ζέκα στους οπαδούς

TO LIVE

14:28
Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα από το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.
14:31
O Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.
14:33
O Λεβαδειακός βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός στην 4η με 32.
14:36
Για τον Παναθηναϊκό αρχίζουν οι Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Αμπέντ, Ζέκα, Εσιέν, Καλτσάς, Μπουμάλ, Μπεργκ.
14:37
Για τον Λεβαδειακό, παίζουν οι Τσιντώτας, Στάθης, Μπεν, Μαχαίρας, Μουλόπουλος, Μεντί, Μανωλάς, Γιάχιτς, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος, Νικολάου.
14:38
Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κάνουν προθέρμανση.
14:39
Ήδη, περίπου 1.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι στην εξέδρα και περιμένουν και άλλοι να εισέλθουν.
14:41
Στο επίκεντρο των συνθημάτων τους βρέθηκε ο Σταύρος Κοντονής, ο διαιτητής Δημητρόπουλος και ο Βαγγέλης Μάντζιος.
14:44
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν τη βόλτα τους και στην πόλη της Λιβαδειάς, ρίχνοντας και φέιγ βολάν με περιεχόμενο κατά του Σταύρου Κοντονή.
14:47
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προθέρμανση τους και έφυγαν για τα αποδυτήρια.
14:48
Αξιοσημείωτη είσοδο έκανε στο γήπεδο ο Γιάννης Κομπότης, αφού η Mercedes που τον μετέφερε στο γήπεδο, εισήλθε στον στίβο, σταμάτησε μπροστά από την είσοδο των αποδυτηρίων, άφησε τον Κομπότη και στη συνέχεια, αποχώρησε.
14:50
Οι δύο θύρες δεν επαρκούν για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και θα ανοίξει και επιπλέον θύρα.
14:50
Αναπληρωματικοί για τον Λεβαδειακό είναι οι Βερέμκο, Γιακουμάκης, Ντομοβτσίσκι, Τριποτσέρης, Παππάς, Μίνγας, Μάγκας.
14:52
Αναπληρωματικοί για τον Παναθηναϊκό είναι οι Κοτσόλης, Λαγός, Κλωναρίδης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Πέτριτς, Εβανζελίστα.
14:53
Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρούμπιν Λουντ και ο Γιαννακόπουλος.
14:54
Τα συνθήματα κατά του Σταύρου Κοντονή κυριαρχούν.
14:56
Περισσότεροι από 2.000 οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και εκφράζουν διαρκώς την οργή τους για τον Σταύρο Κοντονή.
14:57
Οι καιρικές συνθήκες είναι καλές στη Λιβαδειά, αφού επικρατεί ηλιοφάνεια. Βέβαια, η θερμοκρασία αγγίζει τους 5 βαθμούς Κελσίου.
15:01
Οι δύο ομάδες έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο. Όλα έτοιμα για τη σέντρα.
15:02
Ο Απόστολος Μάντζιος πέρασε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και χαιρέτησε αρκετούς ανθρώπους των "πρασίνων", μεταξύ των οποίων και τον ομόλογό του, Αντρέα Στραματσόνι.
15:03
Ξεκίνησε η αναμέτρηση.
15:03
Γύρισμα από τον Μπεργκ από τα δεξιά και κόρνερ για τον Παναθηναϊκό θα παραχωρήσει ο Γιάχιτς.
15:05
2' Πρώτη πολύ καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με τον Μέστο να γεμίζει και τον Μπεργκ να προσπαθεί από κοντά να πλασάρει αλλά ο Τσιντώντας αρχικά θα διώξει με τα πόδια και εν συνεχεία ο Γιάχιτς θα του γυρίσει την μπάλα. 
15:06
Ο Παναθηναϊκός έχει μπει πολύ δυνατά στην αναμέτρηση. Σουτ από τον Μπουμάλ στο 3' με τον Τσιντώντα να μπλοκάρει εύκολα. 
15:09
Οι δυο πρώτες προσπάθειες επίθεσης από τον Λεβαδειακό κόπηκαν σωστά ως οφσάιντ. 
15:09
Δεύτερο κόρνερ στο ματς μετά από προσπάθεια του Καλτσά από τα δεξιά.
15:10
Σωστό και το τρίτο οφσάιντ στο οποίο υποδέχτηκε ο Μερεμπασβίλι. 
15:16
Περάσαμε το πρώτο δεκάλεπτο χωρίς η πίεση των πράσινων να έχει καρποφωρήσει. Την ίδια ώρα βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν απειληθεί ούτε στιγμή. 
15:16
Βαθιά μπαλιά του Ζέκα ο Στάθης θα κόψει προ του Μπεργκ και κόρνερ από τα αριστερά. 
15:18
Διακοπή στο ματς καθώς ένα σουτ του Ζέκα βρήκε στο κεφάλι του Μαχαίρα και ο παίκτης του Λεβαδειακού ζήτησε τις πρώτες βοήθειες. 
15:21
Πρώτο κόρνερ για τον Λεβαδειακό στον 19' μετά από κόψιμο του Τελάντερ. Πέρασε ανεκμετάλλευτο με τον Εσιέν να διώχνει. 
15:22
Προσπάθεια του Μπουμάλ από τα αριστερά και τάκλιν του Στάθη για το 4ο κόρνερ των πράσινων. 
15:23
20' Σπουδαία χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ ο Μπεργκ πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εξωτερική πλευρά των διχτύων. 
15:29
26' Κόρνερ για τον Λεβαδειακό με τον Μπεν.
15:30
27' Πρώτη τελική του Λεβαδειακού στο ματς με το πολύ άστοχο σουτ του Μερεμπασβίλι. 
15:34
Στα τελευταία λεπτά ο Λεβαδειακός έχει ανέβει λίγο πιο ψηλά χωρίς όμως να απειλεί τους πράσινους. 
15:36
33' Νέα πολύ καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπουμάλ θα κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μουλόπουλος τελευταία στιγμή προ του Μπεργκ με το κεφάλι θα στείλει τα χέρια στου Τσιντώντα. 
15:40
37' Ένα πολύ δυνατό σουτ του Μαχαίρα με τον Στιλ να έχει σωστή αντίδραση και να διώχνει την μπάλα. 
15:41
Σε ένα από τα προηγούμενα κόρνερ για τον Παναθηναϊκό στο 35' της αναμέτρησης, όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός, υπήρξε κράτημα του Μεντί στον Τελάντερ και πέναλτι που έπρεπε να υποδείξει ο διαιτητής του αγώνα. 
15:43
39' Νέα τρομερή χαμένη ΤΡΙΠΛΗ ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Μετά από κόρνερ του Καλτσά αρχικά το σουτ του Κουτρουμπή μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Τσιντώντας. Εν συνεχεία η μπάλα έφτασε στον Τελάντερ που πλάσαρε με τον Γιάχιτς να κοντράρει την μπάλα και εν τέλει ο Εσιέν από τα δυο μέτρα με προβολή σε κενή εστία έστειλε την μπάλα να περάσει μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λεβαδειακού. 
15:43
40' Σουτ του Αμπέντ από καλή θέση θα περάσει λίγο έξω. 
15:44
41' Σουτ του Μπεργκ θα διώξει σε κόρνερ ο Τσιντώντας. 
15:46
43' Πρώτη κίτρινη στο ματς στον Μεντί για φάουλ πάνω στον Μπουμάλ. 
15:47
Πολύ καλή ενέργεια του Μέστο και κόρνερ από τον Μεντί. 
15:48
Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις. 
15:50
Ημίχρονο στην Λιβαδειά. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος σε όλο το πρώτο ημίχρονο, έχει χάσει σωρεία ευκαιριών, έχει 13 τελικές οι 6 προς την εστία σε αντίθεση με τον Λεβαδειακό που έχει 2 τελικές η 1 προς την εστία. Την ίδια ώρα η κατοχή ήταν στο 70-30 υπέρ των πράσινων. 
15:50
Η πιο σπουδαία ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ήταν η τριπλή που χάθηκε στο 39' από τους Κουτρουμπή, Τελάντερ και Εσιέν που πλάσαρε έξω σε κενή εστία. 
15:58
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει όπως και στα προηγούμενα ματς να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες αλλά να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αν είχε πετύχει ένα γκολ τότε ίσως τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά για το τριφύλλι. 
16:03
Οι παίκτες των δυο ομάδων κάνουν ξανά την εμφάνιση τους. 
16:05
Ο Κ. Δημητρόπουλος ζητάει να κατέβουν κάποια πανό των φίλων του Παναθηναϊκού για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, υπάρχει ένα υβριστικό πανό το οποίο και επιθυμεί να κατέβει. 
16:06
Έγινε μια μίνι σύσκεψη ανάμεσα στους ανθρώπους των πράσινων και τον διαιτητή και τώρα πηγαίνουν προς το μέρος των οπαδών του τριφυλλιού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. 
16:09
Το συγκεκριμένο πανό είναι κατά της πολιτείας και του Υφυπουργού αθλητισμού. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται αλλά οι φίλοι των πράσινων δεν επιθυμούν να το κατεβάσουν. Τώρα υπάρχουν και συνθήματα κατά του Σταύρου Κοντονή ενώ συνεχίζεται η σύσκεψη ανάμεσα στον διαιτητή και τους ανθρώπους του τριφυλλιού παρουσία και του κ. Βόκολου αλλά και του κ. Παναγόπουλου. Επίσης θα υπάρξει και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα για να κατέβει το πανό. 
16:10
Ο Δημητρόπουλος έκανε νόημα ότι δεν θα συνεχιστεί το παιχνίδι αν δεν κατέβει το πανό. 
16:12
Μάλιστα τώρα μαζεύει τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων προς τα αποδυτήρια με σκοπό να μην συνεχιστεί το ματς. Ο Ζέκα και οι υπόλοιποι πράσινοι Μπεργκ, Πράνιτς πάνε προς το μέρος των φίλων του Παναθηναϊκού για να τους ζητήσουν να κατέβει το πανό και να συνεχιστεί το παιχνίδι. Γίνονται οι απαραίτητες διαβουλεύσεις. 
16:14
Τώρα το σύνθημα που δονεί την ατμόσφαρα είναι: "Δεν κατεβαίνει το πανί". Έχει περάσει ένα 15 και δεν έχουμε παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. 
16:16
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Βόκολος, εξηγεί στους παίκτες του τριφυλλιού γιατί δεν ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο. Ο διαιτητής της αναμέτρσης αυτή τη στιγμή αποχωρεί για τα αποδυτήρια και ζήτησε και από τους παίκτες των πράσινων να πάνε στα αποδυτήρια. 
16:18
Τώρα έχει παει στο πέταλο και ο Δημήτρης Σαραβάκος μαζί με τους Βόκολου, Φύσσα αλλά και ο Παναγόπουλος. 
16:19
Αυτή την ώρα γίνονται νέες διαβουλεύσεις με τους φίλους του τριφυλλιού για να κατέβει το πανό. Ο Σαραβάκος... Παρακαλάει τους οπαδούς των πράσινων για να κατεβάσουν το πανό ώστε να συνεχιστεί κανονικά το ματς. 
16:21
Αυτή την ώρα υπάρχει και ένα πρόβλημα με ένα μικρό παιδί, γιατί του άνοιξε η μύτη και οι γιατροί έχουν πάει να του παρέσχουν τις πρώτες βοήθειες ενώ και οι παίκτες των πράσινων κοιτούν αν δουν τι συμβαίνει. 
16:23
Ο διαιτητής της αναμέτρησης είπε ότι σε δυο λεπτά θα ξεκινήσει το ματς. 
16:24
Οι παίκτες των δυο ομάδων έχουν βγει στο γήπεδο και την εμφάνιση του κάνει και ο διαιτητής. 
16:25
Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με 25 λεπτά καθυστέρηση. 
16:25
Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες. 
16:26
47' Σουτ του Εσιέν η μπάλα θα πάρει αρκετά φάλτσα και ο Τσιντώντας θα διώξει σε κόρνερ. 
16:30
50' Πολύ δυνατό σουτ από τον Πράνιτς το οποίο όμως πάει στο κέντρο με τον Τσιντώντα να διώχνει με τις μπουνιές. Αν η μπάλα πήγαινε προς μια γωνία τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα. 
16:32
53' Έξω ο Νικολάου μέσα ο Μάγκας για τον Λεβαδειακό. 
16:36
56' Ωραία προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό με τον Ζέκα να δίνει στον Μπεργκ μεσα στην περιοχή αυτός γύρισε ωραία με το αριστερό και έκανε απευθείας το σουτ με το δεξί αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. 
16:38

56' ΓΚΟΛ
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-1
Πολύ ωραία συνεργασία των Μπεργκ, Μπουμάλ με τον Καμερουνέζο να μπαίνει στην περιοχή να περνάει έναν αντίπαλο και να γυρνάει την κατάλληλη στιγμή στον Μπεργκ ο οποίος από κοντά σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τους πράσινους. 

16:40
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Μπεργκ βρήκε δίχτυα εις βάρος του Λεβαδειακού. 
16:43
63' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό με τον Μπεργκ ο οποίος αισθάνηκε και κάποιες ενοχλήσεις να δίνει τη θέση του στον Πέτριτς. Αλλαγή και για τον Λεβαδειακό με τον Γιακουμάκη αντί του Μουλόπουλου. 
16:44
64' Καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό με σέντρα από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Μερεμπασβίλι που έκανε το απευθείας βολέ αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά έξω. 
16:45
Μυικό φαίνεται να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπεργκ. Νοιώθει ένα σφίξιμο και ήδη του έχει τοποθετηθεί πάγος στο πόδι. Μην ξεχνάμε ότι οι πράσινοι έχουν και αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο σε τρεις μέρες. 
16:47
67' Ο Μπεν συγκρούστηκε με τον Μέστο μέσα στην περιοχή, έπεσε μόνος του με το που ένιωσε τον Ιταλό πίσω του και ο Δημητρόπουλος σωστά έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. 
16:47
67' Κίτρινη κάρτα στον Μπεν που εκβίασε το πέναλτι. 
16:50
70' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό με τον Εβανζελίστα να μπαίνει αντί του Καλτσά στο ματς. 
16:52
72' Ο Πέτριτς μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστέρα προσπάθησε να πάρει το πέναλτι από τον Στάθη, δεν ήταν και εν συνεχεία έπιασε την μπάλα με το χέρι και ο Δημητρόπουλος έδειξε σωστά φάουλ. 
16:53
73' Ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Μέστο σε κόρνερ ο Τσιντώντας. 
16:53
73' Κίτρινη στον Στάθη για μαρκάρισμα στον Μπουμάλ. 
16:54
75' Τρίτη αλλαγή για τον Λεβαδειακό με τον Μίνγκα αντί του Μερεμπασβίλι. 
16:58

78' ΓΚΟΛ
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-2
Πολυ ωραίο γκολ για τον Παναθηναϊκό με τον Μέστο να μπαίνει στην περιοχή να γυρνάει την μπάλα, ο Πέτριτς άφησε κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Εσιέν με σουτ από το πέναλτι έκανε το 2-0 και "κλειδώνει" τη νίκη για το τριφύλλι. 

16:59
79' Κίτρινη κάρτα στον Μάνγκα για φάουλ πάνω στον Εβανζελίστα. 
16:59
79' Ωραίο σουτ του Μαχαίρα και ο Στιλ εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ. 
16:59
80' Τρίτη αλλαγή και για τον Παναθηναϊκό με τον Εσιέν να αποχωρεί και να δίνει τη θέση του στον Ταυλαρίδη. 
17:00
Ο Εσιέν που πέτυχε το πρώτο του γκολ για τον Παναθηναϊκό είχε να σκοράρει από το 2013. Έχουν περάσει δηλαδή δυόμιση χρόνια. 
17:03
83' Ωραίο συρτό σουτ του Γιακουμάκη και νέα επέμβαση από τον Στιλ σε κόρνερ η μπάλα. 
17:05
85' Ο Αμπέντ θα δει την κίτρινη κάρτα για φάουλ στον χώρο του κέντρου. 
17:06
87' Ο Μπουμάλ μέσα στην περιοχή απο το ύψος του πέναλτι θα πιάσει ένα σουτ αλλά ο Τσιντώντας θα μπλοκάρει με δυσκολία. 
17:09
Βαδίζουμε προς την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. 
17:11
Έχουμε μπει στις καθυστερήσεις που θα είναι τρία λεπτά. 
17:13
Λήξη στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό να παίρνει μια σπουδαία νίκη. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK