Ρήξη Nova Παναθηναϊκού για τα βήματα του Σπανούλη

Μεγάλη δοκιμασία περνούν πλέον οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Nova.

Ρήξη Nova Παναθηναϊκού για τα βήματα του Σπανούλη

Οι διοικούντες τους Κυπελλούχους Ελλάδας φαίνεται ότι ωθούν τα πράγματα προς τη ρήξη με κύρια αφορμή την περιβόητη φάση των βημάτων του Βασίλη Σπανούλη πριν από το νικητήριο σουτ στο δεύτερο τελικό της Basket League.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι οι δημοσιογράφοι που ήταν επιφορτισμένοι με την περιγραφή του αγώνα δεν είπαν τίποτα σχετικό κάτι που, κατά τη γνώμη τους, συνιστά έλλειψη αντικειμενικότητας.

Από την NOVA πάντως έλεγαν ότι επισήμως δεν έχουν στα χέρια τους κανένα oficial paper που να περιγράφει αφενός την ενόχληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αφετέρου την πρόθεση για σπάσιμο του συμβολαίου που δεσμεύει τις δύο πλευρές.

Πάντως κύκλοι του καναλιού σημείωσαν με νόημα στο Contra.gr ότι "είναι αδύνατον να χαλάσει μία συμφωνία για μία και μόνο φάση αλλά αν το κρίνει έτσι ο Παναθηναϊκός ας γίνει".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Contra.gr υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών για τον τρόπο κάλυψης των αγώνων του Παναθηναϊκού καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν κάτι που σημαίνει ότι η πιθανότητα ρήξης δεν προέκυψε από το πουθενά. Για τον Παναθηναϊκό πάντως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η φάση του 2ου τελικού.

Πλέον τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι τα εξής: Θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός να φτάσει στην οριστική ρήξη με το συνδρομητικό κανάλι και αν ναι, ποιο θα είναι το οικονομικό κόστος μίας τέτοιας κίνησης με δεδομένο ότι οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Η Νova πάντως δεν διαπραγματεύεται το στοιχείο της αντικειμενικότητας των μεταδόσεων και θεωρεί ότι οι δημοσιογράφοι της αλλά και η τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων στέκονται στο ύψος των περιστάσεων τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα μεταγραφικά και το πρόβλημα των "αιωνίων"

News 24/7

24MEDIA NETWORK