Τον φορ που ήθελε ο Ουζουνίδης, έχει ξεχωρίσει ο Δώνης. Θα πειστεί τώρα;

Δεν είναι άγνωστος στο παναθηναϊκό ρεπορτάζ ο Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, είχε απασχολήσει έντονα τον περασμένο Γενάρη. Μόνο που όπως και τότε, ούτε τώρα δείχνει να πείθεται με την προοπτική.

AC Milan's Ricardo Rodriguez, right, challenges for the ball with Cagliari's Andrey Galabinov during a Serie A soccer match between AC Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Αντρέι Γκαλαμπίνοφ AP PHOTO/LUCA BRUNO

Παντού θα ψάξει ο Παναθηναϊκός για τον επιθετικό που θα είναι +23 ετών, θα πάρει το "μεγάλο" συμβόλαιο (400 χιλιάρικα) και θα χαρίσει οντότητα στη γραμμή κρούσης.

Το όνομα του Φλέτσερ ήταν το πρώτο που κυκλοφόρησε. Ασχέτως πάντως χαρακτήρα, η τιμή του Σκώτου ήταν "τσουχτερή" για τα δεδομένα του "τριφυλλιού" και εγκαταλείφθηκε κάθε σκέψη.

Παράλληλα το Ευαγγέλιο αποκάλυψε την προσπάθεια του Νίκου Νταμπίζα να φέρει τον Ουρουγουανό Κριστιάν Παλάσιος, ασχέτως αν δεν ευδοκίμησε.

Εσχάτως ήρθε στην επικαιρότητα το όνομα του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, του θηριώδους Βούλγαρου φορ (1μ93), ο οποίος ταιριάζει στα "θέλω" του Γιώργου Δώνη.

Επανήλθε για την ακρίβεια, διότι δεν πρόκειται για περίπτωση φρέσκια. Από τον Γενάρη οι "πράσινοι" είχαν "σκανάρει" την περίπτωσή του 29χρονου και έψαξαν τον τρόπο να τον φέρουν από τότε στην Ελλάδα.

Ανήκει από το περυσινό καλοκαίρι στην Τζένοα, αλλά πολλές συμμετοχές δεν έκανε (21 στο σύνολο), παρά το δυναμικό ξεκίνημα. Τα πιο παραγωγικά χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας (Λουμετσάνε, Γκούμπιο, Αβελίνο), με αποτέλεσμα να φτάσει δεύτερη φορά ως τη Serie A, διεκδικώντας πριν από τα 30 του του μια δεύτερη ευκαιρία. Την οποία βέβαια δεν... άρπαξε!

Το δύσκολο με τον Γκαλαμπίνοφ δεν είναι να βρεθεί φόρμουλα απόκτησής του από την Τζένοα που τον παραχωρεί δανεικό - όπως και τότε. Το δύσκολο είναι να πειστεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ούτε πριν από 7 μήνες "ψήθηκε" να έρθει, παρόλο που θα ήταν βασικός στο σύνολο του Ουζουνίδη. Ο οποίος Ουζουνίδης φέρεται να ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν και στο διάστημα που η ΑΕΚ έδειχνε να μην μπορεί να "τρέξει" την υπόθεση Πόνσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK