Παρασκήνιο: Στα σέρβικα τα "έχωσε" ο Ζοτς στον Ιτούδη

Πέρα από κάθε αμφιβολία το στιγμιότυπο που έκλεψε την παράσταση στον τελικό του φάιναλ φορ ήταν ο πολύ έντονος διάλογος του Δημήτρη Ιτούδη με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το τέλος.

Παρασκήνιο: Στα σέρβικα τα "έχωσε" ο Ζοτς στον Ιτούδη
Ιτούδης

Ένας διάλογος που κατά πρώτον έγινε στη σερβική γλώσσα. Ως γνωστόν, ο Ελληνας κόουτς μιλάει άπταιστα τα σερβοκροάτικα διότι σπούδαζε στην Κροατία και άλλωστε αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ζοτς τον προτίμησε για άμεσο συνεργάτη του στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 1999.

Οι δύο άνδρες ανέκαθεν μιλούσαν τη σερβική γλώσσα μεταξύ τους και φυσικά σ' αυτήν την έντονη (και άκρως συναισθηματική) στιγμή δεν άλλαξαν τις συνήθειές τουW. Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν θέλησε να αποκαλύψει τον ακριβή διάλογό τους.

Το επεισόδιο με τον Μεσίνα

Κατά δεύτερον ο διάλογος αυτός έφερε στο νου τον αντίστοιχο που είχαν οι Ομπράντοβιτς και Μεσίνα και πάλι στο Βερολίνο μετά τον τελικό του φάιναλ φορ του 2009. Προσέξτε τις αντιστοιχίες. Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει θραύση στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και προηγήθηκε με 20 πόντους. Οι Ρώσοι όμως αντεπιτέθηκαν και με τη βοήθεια διαιτητικού σπρωξίματος έφτασαν να διεκδικήσουν τη νίκη την οποία πάντως έχασαν λόγω του άστοχου τριπόντου του Σισκάουσκας στο τέλος.

Τότε ο Ζοτς είχε πλησιάσει έξαλλος τη γραμματεία και ζήτησε το λόγο για τα σφυρίγματα με τον Μεσίνα να απορεί. Κατά πληροφορίες, μάλιστα ο Σέρβος είχε αποκαλέσει και "μ@@@@@α τον Ιταλό πριν τον αγκαλιάσει για να τα βρουν εν τέλει. Σε εκείνο το περιστατικό ο Ιτούδης επενέβη πυροσβεστικά συγκρατώντας το φίλο και κουμπάρο του. Tώρα βρέθηκε ο ίδιος στη θέση του Μεσίνα...

Μάλιστα ο ακριβής διάλογος σύμφωνα με τον Μεσίνα ήταν "μ@@@@@α δεν έπρεπε να μου το κάνεις αυτό εμένα", αναφερόμενος βεβαίως στη διαιτησία. Οι δύο άνδρες πάντως διατηρούσαν και διατηρούν άριστες σχέσεις. Η ένταση της στιγμής, όμως, ήταν αυτή που έφερε τον συγκεκριμένο διάλογο.

Η ένταση με τον Mεσίνα σε VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΖΟΤΣ: Ο έντονος διάλογος Ομπράντοβιτς-Ιτούδη
AΠΙΣΤΕΥΤΟ ξέσπασμα Ιτούδη: Τι είπε στον Ζοτς στο τέλος
Ιτούδης: "Το τρόπαιο ανήκει στον Ομπράντοβιτς κατά 70%-80%"

News 24/7

24MEDIA NETWORK