Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015 κάνει εκκίνηση!

Στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν την εκκίνηση του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015. Το Contra.gr χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης θα βρίσκεται εκεί. Στην ΕΡΤ η μετάδοση.

Μετά την κατατακτήρια ειδική διαδρομή το πρωί του Σαββάτου, τα πληρώματα θα βρεθούν κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, όπου στις 15.00 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα.

Η πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα (Κινέτα-Λουτράκι) ξεκινά στις 16.48, ενώ περίπου τρεις ώρες αργότερα, στις 19.38, θα διεξαχθεί η δεύτερη ειδική διαδρομή του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις (Κινέτα), η οποία χάρη στις ιδιαίτερες φωτιστικές συνθήκες αναμένεται να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα σε όσους βρεθούν στα Γεράνεια Όρη.

Η δεύτερη ημέρα του αγώνα ξεκινά στις 07.58 με την ειδική διαδρομή Αθίκια και ο ολοκληρώνεται στην ορεινή Κορινθία με τη μήκους 20,31 χιλιομέτρων ειδική διαδρομή της Ζήρειας.

Το ελληνικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η συμμετοχή των Αθανάσουλα-Ν. Ζακχαίο με Skoda Fabia R5 καθώς και του Σερδερίδη-Κruuda με Citroen DS3 R5.

Το Contra.gr χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης θα βρίσκεται εκεί.

Στην ΕΡΤ η μετάδοση

Μέσα από την τηλεοπτική και τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΤ, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν την εξέλιξη του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015, καθώς και να παρακολουθήσουν τις καλύτερες στιγμές του.

Ειδικότερα, τα σημαντικότερα στιγμιότυπα κάθε ημέρας θα μεταδοθούν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ2 το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 21:00, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ανασκόπηση του αγώνα, διάρκειας μιας ώρας, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις 18:00 και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 22:00.

Παράλληλα, η ΕΡΑσπορ στους 101.8 FM και το “Auto-Moto” με τον Άκη Παναγιωτόπουλο (κάθε Σάββατο και Κυριακή 12:00 με 13:00), «βρίσκεται» ήδη στην καρδιά των εξελίξεων, όπου και θα παραμείνει με τακτική ενημέρωση, συνδέσεις και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015. Μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε ακόμη:

Οι δηλώσεις των οδηγών του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις

Τελευταίες δοκιμές για τις ομάδες του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015

Διαγωνισμός SEAJETS Acropolis Rally 2015