Έντονη κριτική Ρονάλντο σε Νεϊμάρ

Σκληρή ήταν η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο πρώην αστέρας της εθνικής Βραζιλίας, Ρονάλντο, για να περιγράψει την απερίσκεπτη ενέργεια του Νεϊμάρ στο φινάλε του παιχνιδιού με την Κολομβία, για την οποία αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Έντονη κριτική Ρονάλντο σε Νεϊμάρ

Η κουτουλιά του Νεϊμάρ στον Μουρίγιο στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Κολομβία για το Κόπα Αμέρικα, δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον θρύλο της "σελεσάο", Ρονάλντο.

Το "φαινόμενο" μίλησε με σκληρή γλώσσα για την κίνηση του Νεϊμάρ, εξαιτίας της οποίας είδε και την κόκκινη κάρτα, τονίζοντας πως όταν φοράς τη φανέλα της Βραζιλίας απαγορεύεται να κάνει κάτι τέτοιο: "Αυτό που έκανε δεν δικαιολογείται. Συνηθίζει ν' αντιδρά έντονα και εννοείται ότι δεν είναι επιτρεπτό αυτό σε καμία περίπτωση σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Όταν φοράς τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, απαγορεύεται να κάνεις τέτοια πράγματα και να έχεις τέτοιες αντιδράσεις", το σχόλιο του Ρονάλντο.

Θυμίζουμε πως μετά το σφύριγμα της λήξης του Βραζιλία - Κολομβία (0-1), ο άσος της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ ήταν εμφανέστατα εκνευρισμένος από το τελικό αποτέλεσμα και σούταρε με δύναμη την μπάλα στην πλάτη του Πάμπλο Αρμέρο.

Έντονη κριτική Ρονάλντο σε Νεϊμάρ
© REUTERS

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε τις αντιδράσεις των παικτών της Κολομβίας, οι οποίοι ζήτησαν τα... ρέστα από τον 23χρονο επιθετικό. O Νεϊμάρ συνέχισε να προκαλεί, ρίχνοντας "κουτουλιά" στον Χέισον Μουρίγιο.

Έντονη κριτική Ρονάλντο σε Νεϊμάρ
© EPA

Ο Κάρλος Μπάκα δεν άντεξε τις προκλήσεις και έσπρωξε αρχηγό της Βραζιλίας, ενώ στη συνέχεια υπήρξε γενική σύρραξη. Ο διαιτητής δεν άφησε ατιμώρητο το συμβάν, δείχνοντας κόκκινη κάρτα στους δύο άσους.

Δείτε το VIDEO:

Ο Ρονάλντο μάλιστα δεν είναι ο πρώτος που τα... "χώνει" στο Νεϊμάρ για τη συμπεριφορά του μιας και πρόσφατα ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, τον είχε... "στολίσει" κανονικά.

Διαβάστε ακόμη:

Βολές Ασπρίγια για Νεϊμάρ: "Είναι ένα ψέμα του ποδοσφαίρου"

"Ο βοηθός αποκαλούσε βουτηχτή τον Νεϊμάρ"

Ξεσπάθωσε κατά των διαιτητών ο Άλβες

News 24/7

24MEDIA NETWORK