Για Μανωλά ρώτησε η Άρσεναλ

Στο στόχαστρο της Άρσεναλ βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Για Μανωλά ρώτησε η Άρσεναλ

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ο στόπερ που θέλει ο Αρσέν Βενγκέρ προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Άρσεναλ.

Οι "κανονιέρηδες" έχουν λεφτά για ξόδεμα και ο Αλσατός προπονητής τους ψάχνει τις καλύτερες λύσεις για την ισχυροποίηση του ρόστερ. Σε αυτό θέλει να εντάξει και τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό που στη Ρόμα έχει ήδη κερδίσει θέση βασικού.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ οι Λονδρέζοι χτύπησαν την πόρτα του Μίνο Ραϊόλα και ζήτησαν να μάθουν αν ο Μανωλας παραχωρείται από τους "τζιαλορόσι" και ποιο ποσό αξιώνουν για να τον παραχωρήσουν.

Κατά άλλες πηγές, η Ρόμα μοιάζει δύσκολο να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για τον Μανωλά, από τη στιγμή που τα προηγούμενα καλοκαίρια έχασε διαδοχικά τον Βραζιλιάνο Μαρκίνιος, που πήγε στην Παρί, και τον Μαροκινό Μπενατιά, που δόθηκε στην Μπάγερν.

Ανεξάρτητα από την κατάληξη της κουβέντας, αποτελεί είδηση μόνο και μόνο το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον διεθνή Έλληνα.

Με αφορμή το ενδιαφέρον αυτό το "whoscored" τούιταρε πως ο Κώστας Μανωλάς είναι ο παίκτης που με 8.2 απομακρύνσεις ανά αγώνα σε +10 συμμετοχές στο Champions League κατέχει την πρώτη θέση στη σχετική λίστα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK