Πρόβλημα με την άδεια εργασίας ο Ρόχο

Την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχωρούσε λευκή ισοπαλία στη Μπέρνλι, το νέο απόκτημα των "κόκκινων διαβόλων", Μάρκος Ρόχο βρισκόταν στη Μαδρίτη προκειμένου να εξασφαλίζει την άδεια εργασίας για το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, ακόμα η έκδοσή της βρίσκεται... στον αέρα!

Πρόβλημα με την άδεια εργασίας ο Ρόχο

Εκτός αποστολής ήταν για το ματς κόντρα στη Μπερνλι ο Μάρκος Ρόχο, κι αυτό όχι γιατί τον "έκοψε" ο Φαν Χάαλ, αλλά γιατί ο παίκτης δεν έχει ακόμα άδεια εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Τι κι αν έχει αποκτηθεί από τη Γιουνάιτεντ εδώ και 10 μέρες και έχει παρουσιαστεί και επίσημα από το σύλλογο, ο Αργεντινός αμυντικός δεν έχει δικαίωμα να παίξει σε επίσημους αγώνες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, έχει προκύψει ένα θέμα με ένα γραφείο μάνατζερ από την Πορτογαλίας, το οποίο έχει στην κατοχή του ένα ποσοστό από τα διακαιώματα του Ρόχο. Επίσης, ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ δεν έχει συμπληρώσει επαρκείς συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής για να πάρει την άδεια εργασίας.

Πρόβλημα με την άδεια εργασίας ο Ρόχο

Επίσης, ένας ακόμη λόγος που καθυστερεί η έκδοσή της είναι και το γεγονός πως ο Ρόχο δεν έχει... λευκό ποινικό μητρώο. Το 2010 είχε μια διαμάχη με έναν γείτονά τους στην Αργεντινή, με αποτέλεσμα το συμβάν αυτό να έχει περάσει στο φάκελό του. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της πρεσβείας της χώρας του, μελετούν αναλυτικά την υπόθεση του Ρόχο και γι΄αυτό έχει καθυστερήσει η βίζα του.

Έτσι, ταξίδεψε μέχρι τη Μαδρίτη για να μεταβεί στην πρεσβεία της Αργεντινής, προκειμένου να μιλήσει με τους υπεύθυνους για την έκδοση της άδειας και να την επισπεύσει.

Από την Γιουνάιτεντ καθησυχάζουν πως το θέμα θα λήξει άμεσα και ο παίκτης θα μπορεί σύντομα να αγωνιστεί με την ομάδα. Βέβαια, στην περίπτωσή αυτή δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι ίδιοι, απλά να περιμένουν.

Διαβάστε ακόμη:

3η αγ.: Ούτε την Μπέρνλι η Γιουνάιτεντ (VIDEO)

Το πέναλτι που ζήτησε η Γιουνάιτεντ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK