Η τελευταία ημέρα μεταγραφών στην Αγγλία

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Αντονί Μαρσιάλ από τη Μονακό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η σημαντικότερη είδηση της ημέρας στην Premier League, αφού η Άρσεναλ δεν έκανε το "μπαμ" που ονειρεύονταν οι φίλοι της.

Η τελευταία ημέρα μεταγραφών στην Αγγλία

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Αγγλία, καθώς η σημαντικότερη είδηση της ημέρας αφορά την επισημοποίηση της συμφωνίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μονακό για την απόκτηση του Μαρσιάλ.

Ο 19χρονος υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κόκκινους διαβόλους", οι οποίοι έδωσαν 50.000.000 ευρώ στους Μονεγάσκους για την απόκτησή του.

Από την πλευρά τους, οι φίλοι της Άρσεναλ έμειναν με την... όρεξη, καθώς ένα ταξίδι του Βενγκέρ στη Γαλλία, "φούντωσε" τις φήμες που ήθελαν τους "κανονιέρηδες" να κινούνται για την απόκτηση ενός εκ των Καβάνι-Ιμπραχίμοβιτς, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Στα σημαντικότερα για την Τσέλσι συγκαταλέγεται η απόκτηση του Τζιλομποτζί, ενώ χωρίς κάτι αξιοσημείωτο ολοκληρώθηκε η μέρα για τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Όλες οι μεταγραφές της ημέρας:

11:09
Καλημέρα σας φίλες και φίλοι! Μεγάλη ημέρα σήμερα για το αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς πέφτει στις 18.00 (ώρα Αγγλίας) η αυλαία των μεταγραφών.
11:10
Όπως καταλαβαίνετε η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Εδώ λοιπόν θα ενημερώνεστε ζωντανά για ό,τι μεταγραφική κίνηση γίνεται σήμερα στο Νησί. Περιμένουμε και τη δική σας συμμετοχή με σχόλια.
11:19
Θυμίζουμε ότι από εχθές έχει δημιουργηθεί θέμα με τη μεταγραφή Ντε Χέα από τη Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι Άγγλοι δεν κατέθεσαν έγκαιρα τα απαιτούμενα έγγραφα στην ισπανική λίγκα.

Η συμφωνία, όμως, προέβλεπε ότι ο Κέιλορ Νάβας θα κάνει το αντίθετο δρομολόγιο, όπερ σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ να μείνει χωρίς βασικό τερματοφύλακα!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νάβας, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι έξαλλος με τη διοίκηση των "μερένγκες" για τη "χρησιμοποίησή" του, έχει υπογράψει στην Γιουνάιτεντ, ωστόσο μέχρι αργά τη νύχτα δεν είχε ανακοινωθεί.
11:21
Μέσα στην ημέρα περιμένουμε και την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή ρεκόρ του νεαρού Αντονί Μαρσιάλ από τη Μονακό. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στο Νησί και περνάει από ιατρικές εξετάσεις. 
11:24
Η πρώτη μεταγραφή της ημέρας είναι γεγονός. Η Έβερτον απέκτησε τον 24χρονο αμυντικό της Ρίβερ Πλέιτ, Ραμίρο Φούνες Μόρι έναντι 13.000.000 ευρώ. 

Η συγκεκριμένη μεταγραφή βέβαια ανοίγει και το δρόμο της Τσέλσι για την απόκτηση του Στόουνς
11:36
Pavlos : Υπαρχει ενδεχομενο να παιζει Ο Ναβας φετος στην Μαντσεστερ και να μεινει η Ρεαλ χωρις πρωτο τερματοφυλακα?
11:36
Έτσι όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι αρκετά πιθανόν ναι. Μένει να δούμε τι μπορεί να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες...
11:38
Χαρης : Κατι ακουστηκε για Μπερμπατοφ για τοτεναμ αληθευει? Γινεται καμια κινηση απο πλευρας τοτεναμ για καποια μεταγραφη?
11:39
Αρκετά δύσκολο αυτό που γράφεις Χάρη. Πάντως για τον Μπερμπάτοφ έχει ενδιαφερθεί η Άστον Βίλα

Τώρα όσον αφορά την Τότεναμ κυνηγάει τον Άξελ Βίτσελ της Ζενίτ. Μάλιστα πριν λίγες ώρες κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 24.500.000 ευρώ στους Ρώσους η οποία δεν έγινε δεκτή.
11:51
GGG13 : Chelsea - Pongba Arsenal - Cavani,Τι λες? υπαρχει περιπτωση..πολυ ηρεμη transfer deadline φετος
11:52
Θα ήταν ιδανικό σενάριο να μετακόμιζαν αυτοί οι παίκτες στο Νησί. "Ψάχνονται" και οι δύο αν και είναι δύσκολο σενάριο. 

Κάτσε όμως γιατί έχουμε μπροστά μας περίπου έξι ώρες. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε "μπαμ".
11:56
Πέντε χρόνια πριν, τέτοια ημέρα, η Τσέλσι αποκτούσε την ύστατη στιγμή τον Ραούλ Μεϊρέλες! Να δούμε σήμερα τι θα κάνει...
https://pbs.twimg.com/media/CNziWSNWoAA_3dn.jpg
11:57
pmarkesinis : Τι έγινε τελικά με Ντε Χέα και Νάβας; Γιατί δεν απαντάτε;
12:00
Καλημέρα φίλε! Η μεταγραφή του Ντε Χέα στην Γιουνάιτεντ (στην οποία συμπεριλαμβανόταν και ο Νάβας ως αντάλλαγμα) ακυρώθηκε καθώς η Ρεάλ έστειλε εκπρόθεσμα (η ίδια υποστηρίζει τ' αντίθετο) τα έγγραφα στην ισπανική λίγκα.

Εφόσον λοιπόν δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος η μεταγραφή χάλασε. Ούτε ο Ντε Χέα πάει Ρεάλ, ούτε ο Νάβας Γιουνάιτεντ!
12:05
Αναλυτικά τα ποσά που έχουν ξοδέψει μέχρι στιγμής οι ομάδες του Νησιού: 
12:11
Η Άρσεναλ παλεύει αυτές τις ώρες να ξεφορτωθεί τον Ματιέ Φλαμινί και το υψηλό του συμβόλαιο. Πιθανότερος προορισμός για τον Γάλλο μοιάζει η Γαλατάσαραϊ.
12:13
Tony : Καλησπέρα.Για ποιό λόγο οι αγγλικές ομάδες έχουν μία ακόμη μέρα περιθώριο;Επίσης,οι μεταγγραφές επιτρέπονται μόνο ανάμεσα σε αγγλικούς συλλόγους ή γενικά;
12:16
Πολύ καλή η ερώτησή σου Tony. 

Λοιπόν βάση κανονισμού της Premier League, η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στο Νησί την 1η Σεπτέμβρη κι όχι στις 31 Αυγούστου (όπως στα υπόλοιπα) πρωταθλήματα, προκειμένου να μην πέσουν πάνω σε τραπεζική αργία. Οι ομάδες μπορούν να αγοράσουν παίκτη από οποιοδήποτε πρωτάθλημα.

Επίσης η αυλαία πέφτει στις 18.00 (ώρα Αγγλίας) καθώς μέχρι τα μεσάνυχτα πρέπει να στείλουν την UEFA τις λίστες για το Champions League (όσες συμμετέχουν).
12:20
Ο πρώην άσος της Νιούκαστλ, Χόνας Γκουτιέρες, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Εκεί θα έχει συμπαίκτη τον Λούκας Πέρεθ που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.
12:31
Γιαννης : Μπορει να παρει μεταγραφη ο Κασαμι σε ομαδα της Πρεμιερ σημερα;
12:32
Θεωρητικά μπορεί μιας και μέχρι τις 18.00 γίνονται μεταγραφές στην Αγγλία. Πρακτικά όμως είναι αρκετά δύσκολο μιας και δεν υπάρχει στο τραπέζι κάτι αυτή τη στιγμή.
12:33
Σάν σήμερα το 2008, η Μάντσεστερ Σίτι αποκτούσε τον Ρομπίνιο.
12:34
Diot : Με Μπερμπατοβ πιο προσφατη ενημερωση εχουμε; Ο Καρλτον Κοουλ παει πουθενα;
12:36
Σύμφωνα με τους Βούλγαρος ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση, ενώ καραδοκεί η Άστον Βίλα.

Τώρα για τον Κάρλτον Κόουλ που ρωτάς παραμένει ακόμη ελεύθερος και πολλές ομάδες τον... "γλυκοκοιτάζουν" ανάμεσα σε αυτές η Ίπσουιτς, η Τότεναμ, η Γουέστ Μπρομ, ενώ και η Γουέστ Χαμ σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον ξαναπάρει!
12:51
κυριακος : με πογκμπα και τσελσι τι γινεται τελικα;
12:51
ανωνυμος : καλημερα.μηπως γνωριζουμε το ποσο που θελει να ξοδεψει η τσελσι για πογκμπα;
12:53
Ο Πολ Πογκμπά αναμφίβολα είναι το πρόσωπο της ημέρας. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα η Τσέλσι τον πολιορκεί στενά και είναι έτοιμη ακόμη και την τελευταία στιγμή να προσφέρει περίπου 120.000.000 ευρώ (ΝΑΙ καλά διαβάσατε) για να τον "κλέψει" από τη Γιουβέντους.

Βέβαια, μετά από τόσες αποχωρήσεις στο κέντρο της η ιταλική ομάδα δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει και το μεγαλύτερό της αστέρι. Έχει ζουμί το θέμα...
12:54
Δανεικός στην Πόρτο για ένα χρόνο, ο Μιγκέλ Λαγιούν της Γουότφορντ.
12:54
Βαγγέλης : Τι θα γίνει με την μεταγραφή του neymar στη γιουνάιτεντ.
12:55
Αυτό το θέμα έχει "παγώσει" εντελώς, μιας κι ο παίκτης θέλει να μείνει στη Βαρκελώνη. Ωστόσο η Γιουνάιτεντ τινάζει την μπάνκα για τον Αντονί Μαρσιάλ της Μονακό.
12:56
Η Γουλβς απέκτησε τον ταλαντούχο ακραίο επιθετικό Νέιθαν Μπιρν από την Σουίντον.
13:04
Δανεικός στη Γουέστ Χαμ από την Τσέλσι ο Βίκτορ Μόουζες.
13:05
yannidakis : υπάρχει κάτι για Arsenal; ευχαριστώ
13:05
πετρος : Καλημέρα,γνωρίζουμε τίποτα για Άρσεναλ;
13:07
Για τους φίλους της Άρσεναλ που ρωτάνε προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι. 

Τόσο ο Μπενζεμά, όσο και ο Καβάνι που αποτελούσαν τους πρώτους στόχους για την επίθεση απομακρύνονται, ενώ ο Βενγκέρ κρατάει κλειστά τα χαρτιά του λίγες ώρες πριν το φινάλε των μεταγραφών.
13:08
Κυριακος4 : Καλησπέρα. Υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ?
13:08
Η αλήθεια είναι πως αυτό το σενάριο είναι εξαιρετικά δύσκολο από τη στιγμή που ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα της Άστον Βίλα.
13:10
Ακόμα και στα 34 του όμως ο Βούλγαρος θα ήταν χρήσιμος σε οποιαδήποτε ομάδα.
13:16
nikolakis : η λιβερπουλ κινειται για κανεναν παικτη
13:16
κυριακος : η λιβερπουλ θα κινηθει για καποιον επιθετικο μετα την αποχωρηση μπαλοτελι ή εκλεισαν οι μεταγραφες;
13:16
Antonis : Για την liverpool τιποτα υπαρχει;
13:19
Το μοναδικό μεταγραφικό νέο της ημέρας προς το παρόν που αφορά τη Λίβερπουλ είναι η παραχώρηση του Χοσέ Ενρίκε στην Γουέστ Μπρομ. Όσον αφορά την απόκτηση κάποιου παίκτη, δεν υπάρχει κάτι.
13:21
Νικος : Καλημερα , κανενα νεο γοα Αρσεναλ και Καβανι ?
13:21
Δυστυχώς το θέμα έχει παγώσει αυτή τη στιγμή και υπάρχει μια στασιμότητα...
13:24
χρηστος : καλημερα, κοκοριν για αρσεναλ ?
13:28
Κοίταξε να δεις Χρήστο. Ο παίκτης είναι στο μπλοκάκι του Βενγκέρ, έχει ρήτρα 19.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του και αποτελεί καλή περίπτωση για την επίθεση. Ωστόσο δεν είναι πρώτος στόχος. 

Βέβαια όσο περνάει η ώρα και οι λύσεις λιγοστεύουν δεν θα προκαλέσει εντύπωση να τα δώσει ο Αλσατός τεχνικός. Κατ' εμέ μπορεί να βοηθήσει αρκετά την Άρσεναλ.
13:29
tasos : ο αντεμπαγιόρ έκλεισε Γουεστ Χαμ;
13:30
Είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και όλα δείχνουν πως θα κλείσει στη Γουέστ Χαμ εντός των επόμενων ωρών.
13:30
λουκας : Η manchester city τι κανει αυτη την ωρα ?
13:30
Προς το παρόν ζει στον κόσμο του... Κέβιν Ντε Μπρούινε. Δύσκολα θα κινηθεί για άλλο παίκτη μετά από αυτή τη μεταγραφή.
13:34
Την απόκτηση του Νίκιτσα Γέλαβιτς ανακοίνωσε μόλις η Γουέστ Χαμ.
13:35
Ποσά ρεκόρ έχουν δαπανηθεί στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Το πιο ακριβό καλοκαίρι όλων των εποχών!
13:38
Παναγιωτης : Η μαντσεστερ γ. ολοκληρωσε τελικα την μεταγραφη του μαρσιαλ; και τι γινεται με ναβας και ντε χεα;
13:38
Νίκος : Καλησπέρα, ξέρουμε γιατί η Μάντσεστερ δίνει 60εκ για τον Μάρσιαλ; Δεν είναι πολύ μεγάλο το ποσό; Μήπως έχει γίνει κάνα λάθος;
13:38
Για Ντε Χέα και Νάβας τα είπαμε αναλυτικά και πιο κάτω.
13:39

Ο Μαρσιάλ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Γιουνάιτεντ.

13:42
Νίκο τα 60.000.000 είναι μόνο η αρχή! Το ποσό της μεταγραφής του Μαρσιάλ στη Γιουνάιτεντ μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 80.000.000 ευρώ (!) μαζί με τα μπόνους που έχουν μπει στη συμφωνία, όπως πχ κατάκτηση πρωταθλήματος, champions league, συμμετοχές, γκολ, διεθνείς αγώνες κλπ.
13:44
Στην Τσέλσι ο αμυντικός Παπί Τζιλομποτζί!
13:50
Δημοσιεύματα στο Νησί θέλουν τη Λίβερπουλ να προσέγγισε την Ντιναμό Κιέβου για τον Αντρίι Γιαρμολένκο!
14:01
Έξι ώρες μένουν για το πέσιμο της αυλαίας της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου!
14:03
Για όσους φίλους ρωτούν για Ντουρμάζ... το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα τον δείτε στην Premier League τη φετινή σεζόν.
14:12
Xρηστος : ο ικάρντι έμεινε ΙΝΤΕΡ? δεν είχε προτάσεις;
14:12
Ναι Χρήστο παραμένει στην Ίντερ. Η Άρσεναλ πλησίασε τον μάνατζέρ του αλλά το θέμα κόλλησε.
14:13
teo_13 : τι γινεται με γιουναιτεντ με τερματοφυλακα και επιθετικο???
14:14
Για τερματοφύλακα εφόσον έμεινε ο Ντε Χέα, δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα. Τώρα όσον αφορά τον επιθετικό, έρχεται με μεταγραφή ρεκόρ ο Αντονί Μαρσιάλ της Μονακό.
14:14
Νίκος : Καλησπέρα παιδιά! Βλέπετε να κάνει κάποια κίνηση η Chelsea σήμερα? Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει για Pogba και Stones? Εξαιρετικά δύσκολο πιστεύω, ειδικά για τον δεύτερο...
14:15
Γεια σου Νίκο. Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο περιπτώσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες. Πριν από λίγο πάντως οι "μπλε" υπέγραψαν με τον αμυντικό της Ναντ, Παπί Τζιλομποτζί. 
14:17
Εξετάζουμε συνεχώς όλες τις εξελίξεις στο θέμα Πογκμπά-Τσέλσι που ενδιαφέρει αρκετό κόσμο. Θα υπάρξουν νεότερα λογικά από ώρα σε ώρα...
14:17
χρηστος : παιδια καλο μηνα.......υπαρχει κανα νεο για cavani κ arsenal?
14:18
Καλό μήνα Χρήστο. Η περίπτωση Καβάνι έχει απομακρυνθεί προς το παρόν. Ο Βενγκέρ αργεί και ο χρόνος πλέον κυλάει εις βάρος του.
14:39
Γιωργος 13 : καλημερα σας αν θυμαμαι καλα η εβερτον απεκτεισε εναν στοπερ μηπως αυτο ανοιγει την πορτα της τσελσι για τον stones
14:40
Καλά θυμάσαι Γιώργο. Σήμερα το πρωί απέκτησε τον Ραμίρο Φούνες Μόρι. Η Τσέλσι όμως απέκτησε προ ολίγου τον Τζιλομποτζί οπότε το θέμα στόπερ απομακρύνεται...
14:41
100% παίκτης της Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα.
14:42
Κοντά στον στόπερ τη Ρέντινγκ, Μάικλ Έκτορ, βρίσκεται η Τσέλσι σύμφωνα με το "Sky Sports". Απ' ότι φαίνεται αφήνει οριστικά το θέμα Στόουνς.
15:03
Η καριέρα του Μάικλ Έκτορ που παίρνει η Τσέλσι... τα τελευταία χρόνια!
15:43
Επίσημα στην Άστον Βίλα ο Τζολέον Λέσκοτ!
15:44
Στο Παρίσι βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Αρσέν Βενγκέρ! Λέτε να ετοιμάζει κάτι ο Αλσατός τεχνικός;
15:45
χρηστος : δλδ η chelsea θα παρει και τον τζιλομποτζι και αυτον τον εκτορ??2 στοπερ?γνωριζει κανεις τπτ και για τους 2??ως αξια εννοω..ευχαριστω!
15:46
Αναντικατάστατος ο Τζιλομποτζί τα τελευταία χρόνια στη Ναντ, όμως αρχικά θα είναι αναπληρωματικός στην Τσέλσι. Όσον αφορά επίσης τον Μάικλ Έκτορ... περίεργη κίνηση. Από το 2009 μέχρι σήμερα έχει περάσει από 11 ομάδες ως δανεικός και πουθενά δεν στεριώνει.
15:46
elef : o navas telika pige stin united?
15:47
Όχι παραμένει στη Ρεάλ, μιας και η μεταγραφή του Ντε Χέα ακυρώθηκε κι αυτός αποτελούσε μέρος της.
15:49
δημητρης : η παρι ειχε κανει δεκτη την προταση της αρσεναλ για καβανι και εβλεπε και ραμπιο η αρσεναλ αληθευει???
15:50
Είναι σε συζητήσεις με την Παρί η Άρσεναλ και για τους δύο που ανέφερες αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι που να προκύπτει! Οι εξελίξεις αναμένονται με τρομερό ενδιαφέρον.
15:52
δημητρης : ευχαριστω παρα πολυ!!
15:53
Να είσαι καλά Δημήτρη. Παρέμεινε συντονισμένος καθώς αναμένονται εξελίξεις στο στρατόπεδο της Άρσεναλ.
15:53
Νίκος : Γεια σας παιδιά. κανένα νέο για την Tottenham?
15:54
Ο μεγάλος πόθος της ομάδας, ο Άξελ Βίτσελ της Ζενίτ, φαίνεται πως χάνεται οριστικά. Ίσως στις ώρες που απομένουν κοιτάξει αλλού για μέσο, όμως τα περιθώρια στενεύουν!
15:56
Γιαννης : Ο βενγκερ θα μας βγάλει τον καρκίνο παλι με το ζιρου η θα κλείσει κανα επιθετικο????
15:57
Πολύ ενδιαφέρον για την Άρσεναλ σήμερα! Ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται αυτή την ώρα στο Παρίσι και ψάχνει παίκτες με τους Καβάνι και Ραμπιό της Παρί να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Αναμένονται εξελίξεις.
16:05
Στη Φούλαμ ο Ρίτσαρντ Στίρμαν!
16:11
Αγανακτισμενος Κανονιερης : Εχεις 70 εκατ. λιρες μπατζετ... Όλος ο κόσμος, φιλοι κ εχθροι, σε παρακαλάνε να πάρεις επιτέλους έναν επιθετικο της προκοπής... Τι κάνεις; Πας και τα δίνεις και οι οπαδοι σ κανουν αγαλμα και χτυπας και πρωταθλημα... Όχι όμως αν είσαι ο Αρσεν Βενγκερ...
16:23
Pavlos : Τελικα η ιδια η ΡΕΑΛ δεν εχει καταθεσει τα απαραιτητα εγγραφα στην ισπανικη λιγκα.
16:24
Δες εδώ πως εξηγεί η Ρεάλ το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Ντε Χέα μέσω ανακοίνωσής της. 
16:36
Η Σαουθάμπτον ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Ολλανδού, Βέρτζιλ βαν Ντικ. 
16:44
Στο μεταξύ, στην Άρσεναλ δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν. 
16:48
Σύμφωνα με την "Daily Mail", ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Άστον Βίλα. 
17:05
Και οι ώρες περνούν...
17:07
*Η ΚΠΡ απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Γουότφορντ τον αμυντικό Γκαμπριέλε Αντζέλα.
17:08
Νικος : Η τσελσι θα παρει αλλον παικτη εκτος απο τον Τζιλομποτζί? ευχαριστω
17:08
Προς το παρόν έχουμε την ανακοίνωση του Τζιλομποτζί. 
17:22
Η Τότεναμ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ προκειμένου να "λύσουν" τη συνεργασία τους. 
17:22
Ο 31χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ, η οποία θα είναι πιθανότατα ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. 
17:37
Και η Τσέλσι συνεχίζει να... μοιράζει δανεικούς... 
17:55

Οι ομάδες της Premier League έχουν δαπανήσει περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι. 

17:56
Στη δεύτερη θέση της λίστας με τις ομάδες που έχουν ξοδέψει περισσότερα χρήματα σε μεταγραφές βρίσκεται η Serie A με 612 εκατομμύρια ευρώ. 
18:03
Καλή κίνηση από την Άστον Βίλα που έκανε δικό της τον Τζολεόν Λέσκοτ. 
18:08
Η Γουότφορντ απέκτησε τον Όμπι Ουλαρέ από την Μπριζ για τα επόμενα πέντε χρόνια. 
18:12
Ακόμη μια μεταγραφή για τη Γουέστ Χαμ. Ο Μίχαϊλ Αντόνιο θα είναι δικός της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 
18:15

Η Γουέστ Μπρομ απέρριψε την πρόταση της Τότεναμ (ύψους 31 εκ. ευρώ) για τον Σαΐντο Μπεραχίνο σύμφωνα με την "Telegraph".

18:17
Το "Skysports" αναφέρει ότι η Τσέλσι έκανε δύο επίσημες προτάσεις στην Παρί για τον Μαρκίνιος, αλλά απορρίφθηκαν και οι δύο. 
18:35
Μια ανησυχία την έχουν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαρσιάλ. 
18:35
Ωστόσο, το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση, οπότε δύσκολα θα υπάρξει "ναυάγιο" σαν αυτό της μεταγραφής του Ντε Χέα στη Ρεάλ. 
18:43
Ξεκίνησαν και τα πειράγματα για τον Αρσέν Βενγκέρ. 
18:51

Περίπου μία ώρα έμεινε για το τέλος των μεταγραφών και στην Αγγλία. Για να δούμε αν μας περιμένουν εκπλήξεις!

18:53
*** H Γουέστ Χαμ είναι η πιο κινητική ομάδα σήμερα στα μεταγραφικά. 
19:05

19:09
ανωνυμος : Αρσεναλ εκανε τιποτα με καβανι???
19:09
Giannis : κανενα νεο για την αρσεναλ
19:09
gunner_g13 : Υπαρχει περιπτωση να κανει την τελευταια στιγμη το μπαμ η Αρσεναλ με Καβανι ή Ζλαταν (εχει ακουστει κ αυτος) ?
19:12
Δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο για Άρσεναλ. 
19:15
Η Παρί πάντως δεν έχει δείξει διάθεση να θέλει να πουλήσει τους Ιμπραχίμοβιτς-Καβάνι. Στο ποδόσφαιρο βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. 
19:16

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μαρσιάλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα 4 χρόνια. 

19:19

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το κόστος της μεταγραφής φτάνει τα 49 εκ ευρώ, ενώ με τα bonus το ποσό αυτό φτάνει τα 68 εκατομμύρια. 

19:35
Και ο Ιμπάρμπο στη Γουότφορντ, με τη μορφή δανεισμού.
19:48
Σε περίπου 10 λεπτά ολοκληρώνεται η θερινή μεταγραφική περίοδος και στην Αγγλία.
20:01

Αυτό ήταν!

20:07
Τελικά δεν έγινε κάποιο "μπαμ" από την Άρσεναλ, οι φίλοι της Γιουνάιτεντ ωστόσο μπορούν να είναι πλέον ήρεμοι αφού ανακοινώθηκε ο Μαρσιάλ. 
20:11
Αυτά από εμάς. Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK