Θέλει να βάλει τα δεύτερα με Λίβερπουλ ο Μουρίνιο

Ενοχλημένος με την απόφαση της Premier League να ορίσει τον αγώνα της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ την Κυριακή και όχι Παρασκευή ή Σάββατο ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο ξεκούρασης οι "μπλέ" ενόψει της ρεβάνς με την Ατλέτικο την επόμενη Τετάρτη (30/4), εμφανίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Θέλει να βάλει τα δεύτερα με Λίβερπουλ ο Μουρίνιο

"Θα έπαιζα την Κυριακή με τους παίκτες που δεν παίζουν την επόμενη Τετάρτη. Δουλεύω για την Τσέλσι, τα μέλη της ομάδας και εγώ πρέπει να κάνουμε ότι αποφασίσει ο σύλλογος μου. Εγώ είμαι απλώς ο προπονητής. Πρέπει να ακούσω τον σύλλογο. Γεγονός είναι ότι ο αγώνας την Κυριακή είναι το πρόβλημα.

Εκπροσωπούμε το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε η μόνη ομάδα που είμαστε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Ισπανία έχει τέσσερις και τους πρόσφερε τις συνθήκες για να προσπαθήσουν να πετύχουν. Αλλά εμείς παίζουμε την Κυριακή, όχι το Σάββατο ούτε την Παρασκευή", δήλωσε ο Μουρίνιο.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, να χρησιμοποιήσει δηλαδή ο Πορτογάλος τεχνικός τη δεύτερη ομάδα κόντρα στη Λίβερπουλ, θα ήταν ευχής έργον για τους "κόκκινους", καθώς θα βρουν απέναντί τους την Τσέλσι με σημαντικές ελλείψεις, στο δυσκολότερο παιχνίδι που έχουν να δώσουν μέχρι το τέλος της σεζόν, στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη:

Έγινε Σούλης Παπαδόπουλος

"Ο Ζοζέ του 19ου"

Ατλέτικο Μ. - Τσέλσι 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK