Η θέση του Παναθηναϊκού για την UEFA: "Εκδίκαση και όχι μίτινγκ"

Διαφορετική από εκείνη του Ολυμπιακού είναι η εκδοχή του Παναθηναϊκού σχετικά με όσα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης (23/7) στη Νιόν της Ελβετίας, με τους "πράσινους" να κάνουν λόγο για εκδίκαση της υπόθεσης από την UEFA και όχι για απλό μίτινγκ όπως υποστήριξαν οι "ερυθρόλευκοι".

Η θέση του Παναθηναϊκού για την UEFA: "Εκδίκαση και όχι μίτινγκ"

Μετά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να δώσει τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης (23/7) στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι "πράσινοι", σε αντίθεση με τους "ερυθρόλευκους" κάνουν λόγο για εκδίκαση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της UEFA και όχι για απλό μίτινγκ όπως υποστήριξαν στον Πειραιά, αναμένοντας την έκδοση της σχετικής απόφασης, η οποία δεν αποκλείεται να βγει την Παρασκευή (24/7).

Αναφορικά με την καταγγελία στην οποία προχώρησε ο Ολυμπιακός, στο "τριφύλλι" τονίζουν χαρακτηριστικά: "Είμαστε διαθέσιμοι και θα ήμασταν ευτυχείς να απαντήσουμε - εφόσον κληθούμε – για το ποιος και πως δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο…".

Επιπλέον οι "πράσινοι" υποστηρίζουν ότι έχει ασκηθεί έφεση στο CAS κατά της πρώτης απόφασης της 17ης Ιουνίου (η οποία επέτρεψε στον Ολυμπιακό να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) σε τήρηση των προθεσμιών και για τη διασφάλιση των οικονομικών του συμφερόντων.

Διαβάστε ακόμη:

Καταγγελίες σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό από Ολυμπιακό, κανονικά στην Ευρώπη οι "ερυθρόλευκοι"

"Αναδείχθηκε η άγνοια της UEFA"

News 24/7

24MEDIA NETWORK