Κράξιμο χωρίς κανένα έλεος της "Bild" για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Με αιχμηρό τρόπο και βαρύτατους χαρακτηρισμούς σχολιάζει η γερμανική "Bild" την στάση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς της Πορτογαλίας κόντρα στην Ισλανδία.

Κράξιμο χωρίς κανένα έλεος της "Bild" για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Με τον τίτλο "Κριστιάνο, ο πιο αλαζόνας ματαιόδοξος στον κόσμο", κυκλοφορεί η γερμανική εφημερίδα " Bild".

Mε αυτόν τον καυστικό τρόπο οι Γερμανοί σχολιάζουν τη συμπεριφορά, αλλά και τα όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν, μετά, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πορτογαλίας κόντρα στην Ισλανδία για την πρώτη αγωνιστική του Euro 2016.

Μάλιστα η "Bild" αποκαλύπτει και τη συνομιλία που είχε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με τον Ισλανδό, Γκούναρσον, ο οποίος του ζήτησε να αλλάξουν φανέλα μετά το σφύριγμα της λήξης.

- Να αλλάξουμε φανέλα;

- Εσύ ποιος είσαι;

Αυτή ήταν η στιχομυθία που αντάλλαξαν οι δύο ποδοσφαιριστές, αφού πρώτο ο Γκούναρσον είχε κυνηγήσει και σκουντήξει δύο φορές τον Ρονάλντο στην πλάτη με τον Πορτογάλο να μην του δίνει καν σημασία.

Παράλληλα, η Bild αναφέρει ότι Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σήμερα ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο και ότι οι οπαδοί του στο Twitter φτάνουν τους 43.200.000, αριθμός που ισοδυναμεί με περισσότερο από 130 φορές το σύνολο του πληθυσμού της Ισλανδίας (330.610 κάτοικοι).

Στη συνέχεια παραθέτονται λόγια του Πορτογάλου, όπου φαίνεται ο αλαζονικός χαρακτήρας του: "Με ζηλεύουν, επειδή είμαι πλούσιος, όμορφος και ένας μεγάλος παίκτης", ενώ όπως υπογραμμίζει η "Bild", "δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει ότι ορισμένες φορές, δίνοντας τα χέρια μετά το τελικό σφύριγμα, φαίνεται αν κάποιος είναι πραγματικός αθλητής. Αυτός είναι που κερδίζει το σεβασμό" , "Ο Κριστιάνο δεν μπορεί να το κάνει και συμπεριφέρεται σαν ντίβα".

Το κείμενο καταλήγει δίνοντας κάποιες συμβουλές προς τον Ρονάλντο: "Όταν εξελέγη FIFA World Player of the Year το 2012, ένα αγόρι τον πλησίασε και ρώτησε:" Πώς μπορώ να γίνω τόσο καλός όσο εσείς;" "Να είστε ταπεινός" του απάντησε ο Ρονάλντο. Μία συμβουλή που πρέπει να κρεμάσει στον καθρέφτη που βλέπει κάθε πρωί".

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ

Ο αρχηγός της των Ιβήρων επιτέθηκε στους Ισλανδούς, κατηγορώντας τους για τη νοοτροπία που επέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο στο μεταξύ τους παιχνίδι (1-1).

"Η Ισλανδία απλά προσπάθησε να αμυνθεί. Είχε δύο ευκαιρίες και δεν προσπάθησε να σκοράρει", σχολίασε αρχικά ο 31χρονος αρχισκόρερ της χώρας του και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κράξιμο χωρίς κανένα έλεος της "Bild" για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Ρονάλντο-Πορτογαλία

Ακολούθησε ακόμα πιο σφοδρή επίθεση εναντίον των Σκανδιναβών: "Γιόρτασε σαν να κατέκτησε το Euro ή κάτι τέτοιο. Πρόκειται για νοοτροπία μικρού. Γι' αυτό δεν θα πετύχεί τίποτα".

Η "ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ο στόπερ της Ισλανδίας, Κάρι Άρνασον, δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια του Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε λόγο για αμυντικό και κακό παιχνίδι της ομάδας του: "Φυσικά και δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε τόσες φάσεις όσες θα μπορούσε να κάνει η φανταστική ομάδα της Πορτογαλίας, αλλά τα σχόλια του Ρονάλντο αποδεικνύουν γιατί θα είναι πάντα ο Μέσι ένα βήμα μπροστά. Αυτό δεν θα το έλεγε ποτέ ο Μέσι".

Ο 34χρονος στόπερ, που παίζει στη Μάλμε, πρόσθεσε: "Γίνεται ακόμα πιο... γλυκό όταν δείχνει πόσο loser είναι. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Μία ευκαιρία έκανε και δεν κατάφερε να σκοράρει. Τι περίμενε; Να παίξουμε εναντίον τους λες και είμαστε η Μπαρτσελόνα;. Είναι φανταστικός παίκτης, αλλά καθόλου ευχάριστος ως άνθρωπος".

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ TO TWITTER

Οι χρήστες του twitter πάντως οι οποίοι τον έχουν σε ...ιδιαίτερη εκτίμηση του "έσουραν" διάφορα. Διαβάστε τις καλύτερες ατάκες για τον Πορτογάλο κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη του ισόπαλου ματς της Πορτογαλίας με την Ισλανδία.

<

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πορτογαλία - Ισλανδία 1-1
Κριστιάνο, στάσου στο ύψος σου
Ο σκηνοθέτης που σταμάτησε τον Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK