"Πράσινο" φως από την DRS για Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης

Δικαστική Επιτροπή της UEFA απεφάνθη ότι ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστούν κανονικά στα Κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν.

Η DRS είναι η μια Δικαστική Επιτροπή της UEFA, η οποία επιλαμβάνεται τα αιτήματα των ομάδων που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στην Ευρώπη.

Στους φακέλους που είχαν καταθέσει οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης αναφέρουν ότι υπάρχουν εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, γεγονός που είναι εν γνώσει της DRS, η οποία ωστόσο θα επιληφθεί του θέματος μόνο όταν υπάρξουν αποφάσεις από την τακτική δικαιοσύνη.

Ως εκ τούτου, μέχρι να υπάρξουν τελεσίδικες αποφάσεις για τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, Ολυμπιακός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έχουν το "οκ" της Δικαστικής Επιτροπής της UEFA για να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα για τη συμμετοχή των τριών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Μαρινάκης εκτός ποδοσφαίρου: Σοκ στον Ολυμπιακό

Μαρινάκης: "Παραμένω πρόεδρος και εγγυητής του Ολυμπιακού"

Το "μέτωπο" στέλνει τον Ολυμπιακό στην UEFA

Τι χάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Διάλογοι Μαρινάκη-ανακριτή

Ο Αλαφούζος προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου

Η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Τσίπρας ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αντεπίθεση Τσίπρα με παροχές

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του NEWS 247 που αποσκοπούσε η χθεσινή κίνηση του πρωθυπουργού και γιατί δεν περίμενε την ομιλία του στον προϋπολογισμό το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να ανακοινώσει τα μέτρα στήριξης των ευπαθών ομάδων

 

Πρώτη Σελίδα