Οι πιθανοί διάδοχοι του Μπιέλσα

Η παραίτηση του Μαρσέλο Μπιέλσα ανάγκασε τη Μαρσέιγ να βγει στην αγορά για να βρει τον διάδοχό του. Διαβάστε ποια ονόματα βρίσκονται στη λίστα των Μασσαλών.

Marcelo Bielsa (entraineur marseille)
Marcelo Bielsa (entraineur marseille) FREDERIC CHAMBERT / PANORAMIC

Η ξαφνική παραίτηση του Μαρσέλο Μπιέλσα από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, ύστερα από την ήττα στην πρεμιέρα της Ligue 1 από την Καέν, ανάγκασε τους διοικούντες τη γαλλική ομάδα να βγουν στην αγορά για να ψάξουν το διάδοχο του Αργεντινού προπονητή.

Πρώτο όνομα που ακούστηκε ως πιθανός αντικαταστάτης του 60χρονου κόουτς, ο Γίργκεν Κλοπ, ο οποίος αποχώρησε από την Ντόρτμουντ μετά από 7 χρόνια. Ο πρόεδρος των Μασσαλών, Βινσέντ Λαμπρούν, ήρθε σε επικοινωνία με τον Γερμανό τεχνικό, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση, καθώς ο Κλοπ έχει αποφασίσει να μείνει εκτός προπονητικής την εφετινή σεζόν.

Πέρα από τον 47χρονο τεχνικό, υπάρχουν ακόμα τρία ονόματα στη λίστα της Μαρσέιγ. Ο λόγος για τους Βάλτερ Ματσάρι, Βιτσέντζο Μοντέλα και Τσέζαρε Πραντέλι. Όσον αφορά τον πρώην τεχνικό της Ίντερ, αυτή την στιγμή φαντάζει το φαβορί, καθώς πρόκειται να λάβει 3.300.000 ευρώ από τους "νερατζούρι" για τη διακοπή της συνεργασίας τους, το οποίο σημαίνει πως το οικονομικό κομμάτι δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στις συνομιλίες.

Από εκεί και πέρα, ο Μοντέλα έχει προταθεί στους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας και η περίπτωσή του δεν περνάει απαρατήρητη, καθώς πρόκειται για ένα αξιόλογο και εξελίξιμο τεχνικό, ο οποίος παρουσίασε εξαιρετικό έργο την τελευταία τριετία στη Φιορεντίνα. Τέλος, ο Πραντέλι θεωρείται αουτσάιντερ, λόγω του υψηλού συμβολαίου του, αλλά και της επιθυμίας του να προπονήσει εθνική ομάδα κι όχι σύλλογο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK