Bάργκας άμεσα, Σκόκο ο εκλεκτός!

Οι περιπτώσεις των Βάργκας και Σκόκο βρίσκονται στο επίκεντρο για την ΑΕΚ. Ο Άκης Γεωργίου έχει το ρεπορτάζ για τις μεταγραφικές εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Bάργκας άμεσα, Σκόκο ο εκλεκτός!
Βάργκας

Ο Νάτσο Σκόκο είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ, θα γίνει επαφή για την απόκτησή του ωστόσο η περίπτωση του Ρόναλντ Βάργκας θα είναι εκείνη που θα προχωρήσει πρώτα για την «Ένωση». Aκόμα και μέσα στην εβδομάδα οι μεταγραφικές εξελίξεις.

Αρκετά σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τελικές επαφές της ΑΕΚ με τον Ρόναλντ Βάργκας αφού οι άνθρωποι της «Ένωσης» ετοιμάζουν πρόταση για τον μεσοεπιθετικό από τη Βενεζουέλα. Αυτή την περίοδο ο Βάργκας βρίσκεται μαζί με την Εθνική Ομάδα της χώρας του για την προετοιμασία ενόψει του Κόπα Αμέρικα, ωστόσο ο ατζέντης του αναμένεται να ταξιδέψει την προσεχή Πέμπτη στην Αθήνα για να «τρέξει» τη μετακίνηση του πελάτη του στην ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι αρκετά κοντά και στο οικονομικό ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει… ψάξει αρκετά το θέμα με την ΑΕΚ μέσω διαδικτύου και είναι απόλυτα θετικός στο να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και… ψημένος με την προοπτική της «Ένωσης». Ο Βάργκας που έγινε γνωστός με τη φανέλα της Άντερλεχτ, θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό του Πέτρου Μάνταλου μέχρι να επιστρέψει ο Έλληνας επιτελικός μέσος του «Δικεφάλου» από τη μακρόχρονη περίοδο της αποθεραπείας του και στη συνέχεια προορίζεται για το δεξί φτερό της επίθεσης.

Ο εκλεκτός

O Nάτσο Σκόκο εξακολουθεί να παραμένει ο… εκλεκτός της ΑΕΚ σε ότι αφορά το θέμα της προσθήκης του ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στις θέσεις από τη μέση και μπροστά, με την περίπτωσή του να είναι ανεξάρτητη από την έκβαση της υπόθεσης Βάργκας. Ο Σκόκο αποτελεί την… προσωπική καψούρα του Δημήτρη Μελισσανίδη και αρκετών χιλιάδων οπαδών της ΑΕΚ, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσει σε νέα επαφή ανάμεσα στην πλευρά του «Δικεφάλου» με εκείνη του «υδραυλικού» και αναμένονται εξελίξεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος στην Αργεντινή για το Κόπα Αμέρικα.

Το γεγονός ότι ο Σκόκο θέλει να φορέσει κάποια στιγμή ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ είναι κάτι αρκετά γνωστό αφού ο ίδιος έχει εξωτερικεύσει τη συγκεκριμένη επιθυμία του αρκετές φορές σε κάμποσες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει ανά καιρούς. Το αν ο Αργεντίνος μπαλαδόρος θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή για να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα» είναι κάτι που μπορεί να απαντήσει μόνο ο ίδιος.

Bάργκας άμεσα, Σκόκο ο εκλεκτός!
Σκόκο INTIME SPORTS

Ακόμα και έτσι να είναι όμως, τα πάντα θα είναι στο χέρι της Νιούελς Ολντ Μπόις με την οποία έχει συμβόλαιο ο Σκόκο. Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες η παρουσία του Νάτσο στην Νιούελς δεν είναι η καλύτερη δυνατή, λόγω του παραγκωνισμού του και ορισμένων δημοσιευμάτων στον Τύπο της Αργεντινής που επηρέασαν το κλίμα, ωστόσο κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει ποια στάση θα τηρήσει ο σύλλογος στη συγκεκριμένη υπόθεση. Αν δηλαδή είναι θετικός στο να παραχωρήσει τον Σκόκο ως δανεικό ή αν προτίθεται να τον πουλήσει με ένα ποσό το οποίο να είναι εφικτό να πληρωθεί από την ΑΕΚ.

Στην «Ένωση», πάντως, παρακολουθούν συνέχεια την περίπτωση του Νάτσο αφού γνωρίζουν πως σε περίπτωση που αποκτηθεί τότε ο ενθουσιασμός θα χτυπήσει κόκκινα, οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας επίσης, και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» θα θυμηθεί την ξεχασμένη -για αυτό όλα αυτά τα χρόνια- κιτρινόμαυρη απόχρωση.

Διαβάστε ακόμη:

Σιμόες: "Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ από την πρώτη σεζόν"

Κουβέντα -και- με Σεβίλλη για φιλικό

Θέλει Ισπανία ο Φαν ντερ Φάαρτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK