Tελειώνει του Βάργκας, συμφωνία με Ανδρεόπουλο

Στην Αθήνα έφτασαν οι ατζέντηδες του Ρόναλντ Βάργκας και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προκειμένου να "κλειδώσουν" την μετακίνηση του μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα στην ΑΕΚ. Τι συμβαίνει στην περίπτωση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου.

Tελειώνει του Βάργκας, συμφωνία με Ανδρεόπουλο

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το μεσημέρι οι τρεις μάνατζερ του Ρόναλντ Βάργκας προκειμένου να "κλείσουν" το τυπικό κομμάτι της μετακίνησης του άσου από τη Βενεζουέλα στην ΑΕΚ. Προηγήθηκε το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της "Ένωσης", Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Σόφια (έδρα του ενός εκ των τριών ατζέντηδων του Βάργκας) και αφού διαπιστώθηκε ότι όλα βαίνουν καλώς, οι τέσσερις άνδρες ταξίδεψαν στην Αθήνα για να "τρέξουν" τα τελευταία διαδικαστικά.

Στην ΑΕΚ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την απόκτηση του Βάργκας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να έχουμε θετικό φινάλε ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν το ΑΠΟΕΛ να ετοιμάζει κίνηση για τον παίκτη, ωστόσο οι "κιτρινόμαυροι" φαίνονται να είναι το απόλυτο φαβορί για να εντάξουν τον Βάργκας στο δυναμικό τους.

Τα βρήκε με Ανδρεόπουλο, απομένει να συμφωνήσει η Κέρκυρα

Μετά τον τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη το όνομα του Κυριάκου Ανδρεόπουλου επανήλθε στο μεταγραφικό προσκήνιο της "Ένωσης". Ο άσος της Κέρκυρας -που μετά την απόκτηση Γκάλο έδειχνε να απομακρύνεται- θέτει γερή υποψηφιότητα για να είναι στο ρόστερ της ΑΕΚ την ερχόμενη σεζόν.

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη αλλά παραμένει εμπόδιο η Κέρκυρα, με την οποία υπάρχει οικονομική διαφορά, ενώ ο Ανδρεόπουλος έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Φαίακες δείχνουν πιο ζεστοί στο να δώσουν τον παίκτη στον Παναιτωλικό ο οποίος επίσης έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ανδρεόπουλο.

Όπως συμβαίνει στην περίπτωση Βάργκας, έτσι και σε αυτή του Κυριάκου Ανδρεόπουλου αναμένεται να "τρέξουν" οι εξελίξεις και να ξεκαθαρίσει αρκετά σύντομα η κατάσταση.

Διαβάστε ακόμα:

"Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Βάργκας"

Bάργκας άμεσα, Σκόκο ο εκλεκτός!

Θέλει Ανδρεόπουλο η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK