Εργοτέλης - Πανιώνιος 1-2

Ο Πανιώνιος πέρασε κι από την Κρήτη επικρατώντας του Εργοτέλη με 2-1 και έκανε το 3 στα 3 στον δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου. Πρόκριση και για τους Κρητικούς παρά την ήττα.

Εργοτέλης - Πανιώνιος 1-2
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος κατέβηκε στην Κρήτη με πολλές αλλαγές, έχοντας εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό όμως δεν απέτρεψε την ομάδα του Ουζουνίδη από το να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Οι "κυανέρυθροι" άνοιξαν το σκορ στο 38' μετά από συνεργασία του Καρθάριου με τον Χαλκιαδάκη και σουτ του πρώτου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό, ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι με τον διαιτητή να βλέπει ανατροπή του Ντος Σάντος από τον Τασουλή, μια απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο Ντος Σάντος που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος, γράφοντας το 1-1. Όμως ο Πανιώνιος δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα κι έτσι στο 75' με γκολ του Βιγάλμπα πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με το 1-2 να μένει μέχρι τέλους. Σε συνδυασμό μάλιστα με το 1-0 στο Ζάκυνθος-Παναιτωλικός, οι Κρητικοί προκρίθηκαν ως δεύτεροι, πίσω από τον Πανιώνιο στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις

Εργοτέλης (Σταύρος Λαμπράκης):Δερμιτζάκης, Στεφάνοβιτς, Γρομητσάρης, Άλλα, Φουκαράκης, Αυγενικού, Κούρτι, Δωματάς, Ντος Σάντος (87' Καμαρά), Κούτρης (82' Πίτσος), Γαρεφαλάκης (61' Γενιτσαρίδης).

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης):Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Μητρόπουλος (64' Κόρμπος), Χαλκιαδάκης, Τασουλής (57' Μπακασέτας), Βιγιάλμπα, Πατσατζόγλου, Ποζατζίδης, Ντουρμισάι (71' Ανσαριφάρντ), Οικονόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK