Πανιώνιος - Ζάκυνθος 1-0

Το γκολ του Χαλκιαδάκη έδωσε στον Πανιώνιο τη νίκη επί της Ζακύνθου και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Πανιώνιος - Ζάκυνθος 1-0
Πανιώνιος Ζάκυνθος

Ο Πανιώνιος διπλασίασε τις νίκες του στο 2ο όμιλο του Κυπέλλου και εξασφάλισε την παρουσία του στα νοκ άουτ. Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης σκόραρε στο 36' και οι "κυανέρυθροι" ξεπέρασαν το σκόπελο μιας ομάδας που δεν τους απείλησε στο ελάχιστο.

Επί της ουσίας οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν για να πάρουν το αποτέλεσμα που τους βόλευε. Έκαναν ένα σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο, έφτιαξαν τρεις-τέσσερις ευκαιρίες, κυρίως με μακρινά σουτ, και μ' ένα εξ αυτών, από τον 22χρονο μεσοεπιθετικό μετά από ωραία ατομική ενέργεια, πέτυχαν το γκολ που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι.

Μετά το 1-0 ο Πανιώνιος κατέβασε ταχύτητα και περισσότερο ασχολήθηκε με το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η ευκαιρία του Καραμάνου στο 67' (σουτ άουτ από τη μικρή περιοχή) και ήταν η εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου στο 85' (απέκρουσε ο Πολίτης) ήταν οι μοναδικές άξιες αναφοράς μετά την ανάπαυλα.

Η Ζάκυνθος θα παίξει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης απέναντι στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Καθάριος (57' Σιώπης) Χαλκιαδάκης, Ντουρμισάι (67' Μασούρας), Βιγιάλμπα, Καραμάνος

Ζάκυνθος: Πολίτης, Κυριακίδης, Βυθούλκας, Μεντούρ, Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος (64' Κουρέλλας), Πέττας (74' Κάρδαρης), Βοσνακίδης, Τατταρίδης, Νίκιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK