Σαρρής στο Contra.gr: "Εγώ είπα στον Σάντος να ταξιδέψει μαζί μας"

Τη δική του διάσταση στο θέμα που προέκυψε με την αναχώρηση του Φερνάντο Σάντος για την Πορτογαλία σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Κόστα Ρίκα έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Σαρρής στο Contra.gr: "Εγώ είπα στον Σάντος να ταξιδέψει μαζί μας"

Ο Πορτογάλος τεχνικός ισχυρίστηκε ότι η ΕΠΟ του έκλεισε τα εισιτήρια για να φύγει νωρίτερα, ξεχωριστά με την ελληνική αποστολή, με τον κ. Σαρρή να δηλώνει στο Contra.gr, κατά την άφιξη από τη Βραζιλία, πως πρότεινε στον πρώην πλέον ομοσπονδιακό προπονητή να αλλάξει τα εισιτήριά του, ρίχνοντας συνάμα ευθύνες στον Τύπο που διόγκωσε το θέμα.

"Ο κ.Σάντος είχε αποφασίσει να φύγει αμέσως μετά το τελευταίο ματς. Εμείς το πληροφορηθήκαμε στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα με την Κόστα Ρίκα πως ο Φερνάντο Σάντος έχει εισιτήρια για να φύγει το ίδιο βράδυ για την Πορτογαλία. Του είπαμε να μη φύγει και αν θέλει να αλλάξει τα εισιτήριά του, αλλά μας απάντησε πως δεν μπορεί να γίνει αυτό. Εννοείται πως το θέμα διογκώθηκε από τον Τύπο. Εννοείται, επίσης, πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις μας με τον κ.Σάντος. Δεν υπάρχει καμία πικρία. Η σχέση μας παραμένει εξαιρετική και δεν πρόκειται να ξεχαστούν τα όσα υπέροχα ζήσαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια", ήταν τα λόγια του προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας σχετικά με το περίφημο θέμα, ενώ αναφορικά με το μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, είπε:

"Μπορούμε να παραμείνουμε στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ερχεται ο κ.Ρανιέρι, ένας μεγάλος προπονητής με στόχο να διατηρήσει την Εθνική σε υψηλό επίπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σάντος: "Η ομοσπονδία έκλεισε τα εισιτήρια για να φύγω νωρίτερα"

Σάντος: "Κάποιοι ενδιαφέρονταν περισσότερο να γίνουν πρωταγωνιστές"

Αποθέωση Εθνικής και Γκέκα στην άφιξη της αποστολής από τη Βραζιλία (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK