Μελισσανίδης: "Ο διαιτητής ήταν άριστος"

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και έδωσε συγχαρητήρια στον "Δικέφαλο του Βορρά" για τη νίκη του, σχολίασε τη φάση του Σιμόες, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της "Ένωσης".

Μελισσανίδης: "Ο διαιτητής ήταν άριστος"
Μελισσανίδης-Ζαγοράκης-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA και έδωσε στην συγχαρητήρια στον "Δικέφαλο του Βορρά" για τη νίκη του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αμφισβητούμενη φάση του Αντρέ Σιμόες, "έπλεξε" το εγκώμιο του διαιτητή, Τάσου Σιδηρόπουλου, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της "Ένωσης".

Συγκεκριμένα είπε στην NOVA:

"Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, μια ωραία ατμόσφαιρα, μια ωραία φιλοξενία. Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν μας ικανοποιεί. Μπορώ να πω ότι ο διαιτητής ήταν άριστος, αν και ίσως η φάση του Σιμόες να ήταν πέναλτι, αλλά με τέτοιες διαιτησίες ομορφαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ΑΕΚ. Το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και καλή συνέχεια στην Ευρώπη".

Διαβάστε ακόμα:

Κάλεσμα Σαββίδη σε Μαρινάκη!

Σχόλιο Σταύρος Καραϊνδρος: Το ντέρμπι που έφτιαξε χαρακτήρες

Δέλλας: "Φταίω για την ήττα, θα διδαχθούμε πολλά από το ματς"

Τούντορ: "Στα αποδυτήρια έχω άντρες"

News 24/7

24MEDIA NETWORK