Τι γίνεται με τον Πογέτ: πότε έρχεται, τι λένε στην ΑΕΚ

Ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη (28/10) προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους διοικούντες την ΑΕΚ το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, χωρίς να θεωρείται βέβαιη η συμφωνία των δύο πλευρών.

Τι γίνεται με τον Πογέτ: πότε έρχεται, τι λένε στην ΑΕΚ

Η υπόθεση του νέου προπονητή της ΑΕΚ φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται στην Αθήνα, πιθανότατα την Τετάρτη (28/10) προκειμένου να κάνει τις τελικές συζήτησεις με τους διοικούντες την "Ένωση".

Ο Ουρουγουανός είναι ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" τονίζουν πως δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις (και) επί ελληνικού εδάφους. Όπως σχολιάζουν χαρακτηριστικά, ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν, αυτή την στιγμή, την ημέρα και ώρα άφιξής του.

Το ότι υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης είναι δεδομένο και όλα δείχνουν αυτό, αλλά ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά αν δεν υπάρξουν οι συζητήσεις για το οικονομικό κομμάτι.

Το Who is Who του Πογέτ

Ο 46χρονος Ουρουγουανός τεχνικός θεωρείται πολύ καλή περίπτωση για την ΑΕΚ, αφού πέραν της ισχυρής προσωπικότητας, διαθέτει και παραστάσεις από το αγγλικό πρωτάθλημα δουλεύοντας ως τεχνικός της Σάντερλαντ από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Μάρτιο του 2015. Ο Πογέτ είχε οδηγήσει τις "μαύρες γάτες" μέχρι τον τελικό του Λιγκ Καπ την πρώτη χρονιά της παρουσίας του, ωστόσο η αποχώρησή του από αυτό οφείλεται στα άσχημα αποτελέσματα πριν από το τέλος της συνεργασίας.

Πέραν από την… Πρέμιερ εμπειρία του στον πάγκο της Σάντερλαντ, ο Γκουστάβο Πογέτ πέρασε και από τη Λιντς ως βοηθός του Ντένις Γουάιζ ενώ υπήρξε και βοηθός του Χουάντε Ράμος στην Τότεναμ. Πρώτη ομάδα που προπόνησε ως πρώτος τεχνικός ήταν η Μπράιτον την οποία οδήγησε στην Τσάμπιονσιπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έρχεται στην Αθήνα ο Πογέτ

Πογέτ ο εκλεκτός της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK