Παπαδόπουλος: "Είχαμε μελετήσει το πέναλτι του Μπερμπάτοφ"

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήθελε κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μια γλυκόπικρη γεύση άφησε στον προπονητή του Ηρακλή, Νίκο Παπαδόπουλο το 3-3 με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα είπε:

"Έγινε ένα πολύ καλό ματς από εμάς. Μέχρι το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε, τακτικά ήμασταν καλύτεροι και πρεσάραμε δίχως ο ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Σκοράραμε δύο φορές με το πρέσινγκ και αν είχαμε περισσότερο ηρεμία να κρατήσουμε την μπάλα, θα κάναμε κι άλλες ευκαιρίες. Τα πρώτα δύο που δεχτήκαμε ήταν κρύα, χάσαμε την ηρεμία μας και δεχτήκαμε και τρίτο γκολ. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, θα πρέπει όμως να είμαστε και στενοχωρημένοι γιατί μέχρι το δεύτερο γκολ ήμασταν καλύτεροι.

Πρέπει να διορθώσουμε την αυτοπεποίθηση μας σε στιγμές του αγώνα σε σχέση με την κατοχή της μπάλας το αμυντικό κομμάτι. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και έχουνε μια δύσκολη συνέχεια με καλές ομάδες όπως παίξαμε με έναν καλό αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά και όχι για 60-65. Μπράβο στους παίκτες μου που πάλεψαν το ματς ως το τέλος.

Πολλά νέα παιδιά χτίζουν χαρακτήρα και μπαίνουν στην τακτική της ομάδας. Αυτά τα παιδιά γίνονται άνδρες και χτίζουμε το μέλλον με αυτά τα παιδιά. Ο Ηρακλής για τα επόμενα 3 χρόνια θα έχει παίκτες 20-21 ετών που θα είναι η βάση της ομάδας.

Είναι σίγουρο πως θα δω το ματς για να δω τα λάθη που κάναμε μετά το 60', μέχρι εκεί ελέγχαμε το ματς κατά την άποψή μου. Δεν νομίζω πως είναι τόσο η αμυντική λειτουργία, αλλά η ατομική τακτική του κάθε παίκτη. Υπάρχει και απειρία σε μερικά παιδιά. Με απασχολεί ότι βάζουμε τρία γκολ εντός έδρας ή πετυχαίνουμε δύο γκολ εκτός έδρας και δεν κερδίζουμε.

Υπήρχε θάρρος και θράσος. Οι παίκτες μου μέχρι το τελευταίο λεπτό παρά το ότι πήγε στραβά το ματς, προσπάθησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Εμείς επιλέξαμε τον ΠΑΟΚ να τον πρεσάρουμε ψηλά για να μην έχει ηρεμία στο παιχνίδι του. Πρέπει η ομάδα 90 λεπτά να έχει το μυαλό της στην τακτική. Είχαμε κάποια στιγμή πρόβλημα στον άξονα, ο Τζιόλης και ο Σάμπο κάποια στιγμή έπαιζαν δίχως πίεση. Ο Τζιόλης είναι παίκτης κλειδί. Όταν μπήκε ο Νίκος (σ.σ. Πορτουλίδης), ισορροπήσαμε το ματς.

Ήξερα πως ο Βέλλιος ήθελε λίγο χρόνο να δέσει με την ομάδα. Έχει αυτοπεποίθηση σε υψηλά επίπεδο και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πάρα πολύ.

Εχουμε τρεις καλούς τερματοφύλακες. Είναι και η ανάλυση που κάνουμε στις εκτελέσεις πέναλτι του Μπερμπάτοφ ή του Αθανασιάδη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 3-3

Τα γκολ στο Ηρακλής - ΠΑΟΚ