Ανακοίνωσε Αυλωνίτη, Παπάζογλου ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά από τον Ερίκ Αμπιντάλ το Σάββατο (06/07), σειρά πήραν δύο "κλεισμένες" μεταγραφές που περίμεναν την επισημοποίησή τους, οι Τάσος Αυλωνίτης και Θανάσης Παπάζογλου.

Ανακοίνωσε Αυλωνίτη, Παπάζογλου ο Ολυμπιακός

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τους "κυανέρυθρους" και η συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας είχε επέλθει αρκετούς μήνες νωρίτερα.

Ομοίως, ο 26χρονος πρώην φορ του ΟΦΗ, μετά από μία χρονιά με 13 γκολ σε 21 συμμετοχές στη Super League, αποκτήθηκε ως μία καλή εναλλακτική για την επίθεση των "ερυθρολεύκων".

Οι δύο ποδοσφαιριστές ανεβάζουν τον αριθμό των θερινών μεταγραφών του Ολυμπιακού σε 5, αφού είχαν προηγηθεί οι Γκεβόργκ Γκαζαριάν, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Αμπιντάλ.

Η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Θανάση Παπάζογλου και Τάσου Αυλωνίτη".

Η δεύτερη μέρα της προετοιμασίας

Διπλή προπόνηση είχε το πρόγραμμα την Κυριακή για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Χωρισμένοι ξανά σε δύο γκρουπ, οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν να περνούν από εργομετρικές εξετάσεις, από το πρωί, μέχρι το απόγευμα, σταδιακά.

Όσοι από τους παίκτες πέρασαν το Σάββατο τα προβλεπόμενα τεστ, έκαναν προπόνηση στις 09:30 και στις 19:00. Έκαναν αερόβιο πρόγραμμα και στη συνέχεια έπιασαν και μπάλα, δουλεύοντας επάνω στην κατοχή και την καλή κυκλοφορία.

Πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν ακόμη μία προπόνηση, το πρωί στις 09:30. Η αποστολή για την Αυστρία θα γίνει γνωστή αμέσως μετά.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλιο Σταύρος Γεωργακόπουλος: Η... αύρα του Αμπιντάλ και το "γαλλικό κλειδί" Ντοσεβί

Πρόωρη ανανέωση για Σιόβα και Σάμαρη

Το παρασκήνιο για τη μεταγραφή του Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό

Κάμπελ: "Το απόλαυσα στον Ολυμπιακό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK