Ρομπέρτο αποκλειστικό: Η συνάντηση με Μαρινάκη, η Ίντερ και η Εθνική

Η συνάντηση του Ρομπέρτο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η πρόταση της Ίντερ, η ρήτρα των 6 εκ. ευρώ, το μεγάλο ποσοστό των μάνατζερ, το συμβόλαιο του Ισπανού γκολκίπερ και ο μεγάλος στόχος του: η Εθνική Ισπανίας.

Ρομπέρτο αποκλειστικό: Η συνάντηση με Μαρινάκη, η Ίντερ και η Εθνική
Ρομπέρτο μεταγραφή INTIME SPORTS

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Contra.gr, συναντήθηκε λίγο πριν τον τελικό του κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ξάνθης, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε αυτή τη συνάντηση ο ιδιοκτήτης της ομάδας του πρότεινε να ανανεώσουν το συμβόλαιο και να αυξήσουν την προβλεπόμενη ρήτρα, η οποία αγγίζει τα 6 εκ. ευρώ. Ο 29χρονος παίκτης δεν απάντησε στον ισχυρό άνδρα των ερυθρόλευκων και ευγενικά του διεμήνυσε ότι σκέφτεται να "κυνηγήσει" το όνειρό του να κληθεί στην Εθνική Ισπανίας, παίρνοντας μεταγραφή σε ένα από τα τρία μεγάλα πρωταθλήματα (Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία).

Η πρόταση της Ίντερ

Σύμφωνα με πηγές του Contra.gr οι οποίες προέρχονται από την Ιταλία, η Ίντερ έχει προσεγγίσει ήδη τους μάνατζερ του Ρομπέρτο καταθέτοντας δελεαστική πρόταση στον αθλητή του Ολυμπιακού. Ωστόσο οι "νερατζούρι" δεν ήταν η μόνοι που ενδιαφέρονται (ενδιαφέρθηκαν) για τον Ισπανό τερματοφύλακα, καθώς και η Ρόμα είχε βάλει στο στόχαστρό της τον Ρομπέρτο στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου. Μάλιστα οι παράγοντες των Ρωμαίων είχαν ρωτήσει και τον Κώστα Μανωλά, όμως η υπόθεση τότε δεν προχώρησε.

Εθνική Ισπανίας

Ο Ρομπέρτο θεωρεί ότι έχει φτάσει η ώρα να κάνει το μεγάλο άλμα στην Εθνική Ισπανίας και γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο με τη συμμετοχή του σε ανταγωνιστικά και μεγάλα πρωταθλήματα μπορεί να επιτύχει τον στόχο του. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που σκέφτεται την αποχώρησή του από το λιμάνι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός γκολκίπερ θα φύγει από τον Ολυμπιακό μόνο στην περίπτωση που έχει πρόταση από ομάδα που πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξει και η γνώμη των μάνατζέρ του, καθώς έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό των δικαιωμάτων του.

Ο Ρομπέρτο αυτή τη στιγμή εισπράττει από τον Ολυμπιακό κάτω από 1 εκ. ευρώ το χρόνο, συνεπώς οι προσφορές που θα εξεταστούν, θα πρέπει να ξεπερνούν το 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο.

Η ιστορία με τα παιδιά του

Αυτή τη στιγμή η πρόταση που να κάνει τον Ρομπέρτο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, από ισπανική ομάδα δεν υπάρχει αν και ο 29χρονος θα ήθελε πάρα πολύ να αγωνιστεί σε ομάδα της χώρας του προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του, τα οποία αποχωρίστηκε μετά το χωρισμό του με τη Μάρτα Ντομίνγκεζ.

Οικογένειά του ο Ολυμπιακός

Ο Ρομπέρτο θεωρεί πλέον τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό οικογένειά του και γνωρίζει πολύ καλά την εκτίμηση των οπαδών προς στο πρόσωπό του. Γι αυτό έχει ξεκαθαρίσει στον πρόεδρο των ερυθρόλευκων ότι θα αποχωρήσει από το λιμάνι μόνο σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει το εισιτήριο για την Εθνική Ισπανίας. Οι σχέσεις των δύο ήταν και παραμένουν εξαιρετικές και γι αυτό τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Διαβάστε ακόμη:

ΦΑΚΕΛΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤΟ: Γιατί δεν παίζει στην Εθνική Ισπανίας

"Χρυσάφι" για Καρίγιο, "stop" για Ρομπέρτο!

Το αινιγματικό μήνυμα του Ρομπέρτο

Επίθεση Μαρινάκη στον ΣΚΑΪ

News 24/7

24MEDIA NETWORK