Η αποστολή του Ολυμπιακού για Έρμελο. Ποιους "έκοψε" ο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Έρμελο για τα φιλικά, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή και τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Δείτε ποιους "έκοψε".

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Έρμελο. Ποιους "έκοψε" ο Σίλβα
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί τη Δευτέρα (27/7) για το Έρμελο, στο πλαίσιο του επόμενου σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας του.

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστή την Κυριακή (26/7) την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, κάνοντας και ένα πρώτο... ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ.

Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Ολαϊτάν, Μαρτίνες, Γιαταμπαρέ, Μπενίτες και Καραμάνος, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα αναζητήσουν την επόμενη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Εκτός έμειναν επίσης οι Κολοβός, Τζανδάρης και Μποτία, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς, αλλά και ο Γούτας που ακολουθεί θεραπεία.

Την αποστολή αποτελούν οι: Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μασουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Τζελαρ, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτης.

Διαβάστε ακόμη:

Παίρνει Τσαγκλαγιάν ο Ολυμπιακός!

Τσαγκλαγιάν: Το "next big thing" του τουρκικού ποδοσφαίρου (VIDEOS)

Άγνοια δηλώνει ο Ολυμπιακός για Τσαγκλαγιάν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK