Παίρνει Τσαγκλαγιάν ο Ολυμπιακός!

Την επόμενη μεταγραφική του απόκτηση είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός.

Οπως όλα δείχνουν, οι Πειραιώτες θα ενισχυθούν με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στην επίθεση και αυτός αναμένεται να είναι ο 19χρονος Τούρκους, Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν.

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο περσινό πρωτάθλημα της Τουρκίας και αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τους Τούρκους θα ταξιδέψει -πιθανότατα τη Δευτέρα- στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο παίκτης θα πάρει για κάθε χρόνο περίπου 400-450.000 ευρώ, ενώ συνολικά το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 2 εκατομμύρια.

Για τον διεθνή με τη U-19 της Τουρκίας υπήρξε ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον παρακολουθούσε όταν το προτάθηκε και κάτω από άκρα μυστικότητα κινήθηκε για την απόκτησή του. Ο παίκτης θα συζητήσει με τους Πειραιώτες και εφόσον υπάρξει συμφωνία, θα περάσει τα ιατρικά τεστ και θα ενσωματωθεί άμεσα με τη νέα του ομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί δεν ήθελε Φινμπόγκασον ο Μόγες

Ανακοίνωσε Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα