Την Τετάρτη οι εξελίξεις για Κάρολ

Οπως πρώτο το Contra.gr έγραψε στις 30 Οκτωβρίου και επιβεβαιώθηκε στις 15 Ιανουαρίου, ο Ρόι Κάρολ είναι ο τερματοφύλακας που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό εξ ου η συνάντηση της πλευράς του ΟΦΗ με τους "ερυθρόλευκους". Τι προσφέρει ο Ολυμπιακός, τι ζητούν οι Κρητικοί. Την Τετάρτη οι εξελίξεις.

Την Τετάρτη οι εξελίξεις για Κάρολ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος είχε συνάντηση το βράδυ της Τρίτης με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, Βασίλη Ξημέρη με θέμα τη μεταγραφή του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού πρότεινε στον ΟΦΗ το ποσό των 200.000 ευρώ, την ώρα που ο σύλλογος της Κρήτης αξιώνει 250.000 ευρώ (αρχικά ζητούσε 300.000 αλλά "έπεσε" 50.000) για να παραχωρήσει τον έμπειρο τερματοφύλακα.

Ο Ξημέρης θα επιστρέψει στην Κρήτη για να ενημερώσει το ΔΣ του ΟΦΗ για την πρόταση του Ολυμπιακού και τις διαπραγματεύσεις που έγιναν, ενώ ο Ολυμπιακός δεν γνωρίζουμε κατά πόσο διατεθειμένος είναι για να ανεβάσει την προσφορά του στα 250.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Το σίγουρο είναι πως την Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα και να μάθουμε αν ο Ρόι Κάρολ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του ΟΦΗ ή θα αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε το χρονικό για Κάρολ όπως πρώτο το αποκάλυψε το Contra.gr:

30/10/2011: Η κουβέντα για τερματοφύλακα και ο Ρόι Κάρολ

15/01/2012: "Παίζει" δυνατά ο Κάρολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK