Στο κάδρο ο επιθετικός και οι... περιζήτητοι

Ο Ολυμπιακός αναζητά εναγωνίως επιιθετικό, όπως άλλωστε και ο Μάρκο Σίλβα ενώ έχει να διαχειριστεί και τα σχεδόν καθημερινά δημοσιεύματα που μιλούν για ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες του. Τι λένε οι "ερυθρόλευκοι" για τις δηλώσεις Σαββίδη.

Στο κάδρο ο επιθετικός και οι... περιζήτητοι
Σίλβα Μάρκο INTIME SPORTS

Ηταν φανερό και πριν τα φιλικά του Ζέεφελντ. Αλλά μετά από αυτά ακόμα και ένα μικρό παιδί μπορεί να καταλάβει ότι ο Ολυμπιακός οφείλει άμεσα να προχωρήσει στην απόκτηση ικανού επιθετικού.

Προς το παρόν δεν υπάρχει στο κάδρο κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, όχι γιατί στους "ερυθρόλευκους" δεν τσεκάρουν περιπτώσεις αλλά γιατί δεν επιθυμούν να διαρρεύσει τα ονόματα των εκλεκτών τους.

Προσώρας υπάρχουν μόνο διαψεύσεις, κυρίως για τις υποψηφιότητες του Οσβάλντο και του Μίτσου οι οποίες δεν φαίνεται να περπατούν. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους που δεν έχουν να κάνουν τόσο με τα καθαρά ποδοσφαιρικά προσόντα αλλά με επί μέρους θέματα όπως οι τραυματισμοί και οι εξωαγωνιστικές συμπεριφορές.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες όμως, αναγκαστικά, ο Ολυμπιακός οφείλει να προχωρήσει τις περιπτώσεις που έχει στο μυαλό του για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην κορυφή της επίθεσης των πρωταθλητών. Θα δούμε βέβαια και ποιο θα είναι το αγωνιστικό πρόσωπο στα δύο φιλικά της Τουρκίας.

Οι φήμες για Ρομπέρτο

Την ίδια ώρα έρχεται και πάλι το προσκήνιο το ζήτημα του Ρομπέρτο. Η Ατλέτικο φέρεται να τον θέλει αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορεί να του εγγυηθεί θέση βασικού. Ο Ισπανός πορτιέρο υπέγραψε μόλις πέρυσι ένα πολύ καλό συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" και δεν καίγεται, είναι η αλήθεια, να μετακινηθεί. Ο Ολυμπιακός θέλει να πουλήσει αλλά όχι με κάθε κόστος ούτε σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τουτέστιν το τάιμινγκ θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Το ίδιο ισχύει και με τον Μιλιβόγεβιτς για τον οποίο ενδιαφέρονται τόσο η Φενέρμπαχτσε όσο και η Αταλάντα. Η πρώτη μάλιστα δεν αποκλείεται να επανέλθει και με νέα πρόταση αφού ο Περέιρα τον θέλει στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις του Ολυμπιακού. Αν πάντως φύγει, θα χρειαστεί να αντικατασταθεί.

Σε ό,τι αφορά τέλος τις τοποθετήσεις Σαββίδη όπως εκφράστηκαν την Δευτέρα από τον Ολυμπιακό έλεγαν τα εξής: "Δεν πρόκειται να τις σχολιάσουμε γιατί είναι κωμικές. Του προτείνουμε να επενδύσει για να δυναμώσει την ομάδα του αντί να φτιάχνει άλλοθι για την αποτυχία πριν καν να μπούμε στον Αύγουστο".

Διαβάστε ακόμη

Έσπασαν το φράγμα των 10.000 οι πωλήσεις στα διαρκείας

Δεν αλλάζει τιμές στα εισιτήρια η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ντομίνγκες: "Όσοι αμφισβητούν, απλά δεν έχουν κάτι άλλο να πουν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK