Επέστρεψε Ελλάδα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του στην Ολλανδία και γύρισε στην Ελλάδα όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Champions League.

Επέστρεψε Ελλάδα ο Παναθηναϊκός

Επέστρεψε στη βάση του ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" αφού ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Ολλανδία γύρισαν στην Ελλάδα όπου θα συνεχίσουν σε εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις τους ενόψει των αναμετρήσεων των των προκριματικών του Champions League.

 

Στο Άρνεμ όπου βρέθηκε φέτος ο Παναθηναϊκός έδωσε  φιλικά κόντρα σε Άρνεμ (10-0), Μπριζ (1-2) και Άγιαξ (0-2). Θυμίζουμε πως το τριφύλλι έχει ήδη κανονίσει άλλες δύο φιλικές αναμετρήσεις στην Ελλάδα με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά στις 18 Ιουλίου και με την Ουντινέζε στη Λεωφόρο στις 22 Ιουλίου.

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ