Σουλτάν: "Δικός μου ο Παναθηναϊκός"

Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα την ώρα που στο περιβάλλον του εμφανίζεται σίγουρος για την αγορά της ΠΑΕ: "Δικός μου ο Παναθηναϊκός". Την Τρίτη ανακοινώνεται το πρόγραμμα άφιξης του Σαουδάραβα στην Αθήνα.

Σουλτάν: "Δικός μου ο Παναθηναϊκός"

Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ εμφανίζεται σίγουρος για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και λέει χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του πως "ο Παναθηναϊκός είναι δικός μου".

Ο Σαουδάραβας ετοιμάζεται να έρθει σύντομα στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται να βρίσκεται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Εργοτέλη.

Το νομικό επιτελείο του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ αναμένεται να έχει ολοκληρώσει μέχρι την Τρίτη το θέμα με το γνήσιο της υπογραφής του Σαουδάραβα και στη συνέχεια θα σταλεί άμεσα η πρόταση του πρίγκιπα υπογεγραμμένη από τον ίδιο με ηλεκτρονικό τρόπο στον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Παναγιώτη Πετρόπουλο, ενώ την Τετάρτη θα φέρει τα πρωτότυπα έγγραφα ο Βλάσης Τσάκας από την Τζέντα, όπου βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ λέει χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του πως ανυπομονεί να έρθει στην Αθήνα, είναι σίγουρος πως θα αποκτήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την Τρίτη αναμένεται να γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα του ταξιδιού του στην Ελλάδα, ενδεχομένως μάλιστα να προχωρήσει και σε επίσημη δήλωση.

Εκτιμάται πως θα έρθει τελικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και μάλιστα είναι πιθανό να παραμείνει για μία εβδομάδα στη χώρα μας προκειμένου να παρακολουθήσει από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου με τον Εργοτέλη για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK