Στην Ελλάδα και... περιμένει ο Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπέντ έφτασε στην Ελλάδα και περιμένει τις τελευταίες λεπτομέρειες για να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό.

Στην Ελλάδα και... περιμένει ο Αμπέντ
INTIME SPORTS

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Μεχντί Αμπέντ, περιμένοντας την οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Νιούκαστλ για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Αλγερινός μέσος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του αγγλικού συλλόγου και από τη στιγμή που η Φορτούνα Ντίσελντορφ απέσυρε το ενδιαφέρον της, άνοιξε ο δρόμος για να φορέσει ξανά τα πράσινα.

Οι Άγγλοι αρχικά ζητούσαν 2.000.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια έπεσαν στα μισά. Το "τριφύλλι" προσέφερε πολύ λιγότερα χρήματα, έχοντας και ως διαπραγματευτικό ατού την εκπεφρασμένη επιθυμία του ποδοσφαιριστή να γυρίσει στην Ελλάδα.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού αγγίζει τα 400.000 ευρώ, μαζί με ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ οι συνεχείς διαπραγματεύσεις με email και τηλεφωνήματα ίσως φέρουν τη "χρυσή τομή" με κάποια μπόνους που ίσως προκύψουν από ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Όπως εξηγούν από τον ελληνικό σύλλογο, ο ποδοσφαιριστής αναμένει στη χώρα μας τη διευθέτηση της υπόθεσης και ακολούθως θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Διαβάστε ακόμη

Τσάρλυ: Ο άτεχνος Βέμερ, ο σίγουρος Σάντσεθ και τα λάθη του Αναστασίου

Σταύρος Καραΐνδρος: Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε τα προβλήματά του

News 24/7

24MEDIA NETWORK