Συμφωνία στα χρήματα για Μπουμάλ

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τον Πανιώνιο στο οικονομικό για τον Ολιβιέ Μπουμάλ.

Συμφωνία στα χρήματα για Μπουμάλ
Μπουμάλ-Πανιώνιος INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός και Πανιώνιος φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε συμφωνία για το οικονομικό αντίτιμο της μεταγραφής του Ολιβιέ Μπουμάλ, και πλέον υπάρχει ανοιχτή μόνο η εκκρεμότητα του έμψυχου ανταλλάγματος.

Οι "κυανέρυθροι" αναμένεται να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή των "πρασίνων" από όσους βρίσκονται υπό παραχώρηση και ικανοποιούν τα "θέλω" του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Από τη σύσκεψη κορυφής του Παναθηναϊκού την Τρίτη επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπολογίζεται ο Χρήστος Μπούρμπος και ότι ίσως οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Αλέξανδρος Ταμπάκης, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σταματάκης θα παραχωρηθούν δανεικοί ή θα λύσουν το συμβόλαιό τους.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου επιθυμεί έναν εξτρέμ για να αντικαταστήσει τον Μπουμάλ, ωστόσο δεν υπάρχει τέτοιος στη λίστα των "πρασίνων", με συνέπεια να εξετάζονται τα υπόλοιπα ονόματα, έστω κι αν δεν είναι βέβαιο ότι όλοι θα ήθελαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον σύλλογο (πχ. ο Χρήστος Δώνης προτιμά δανεισμό στο εξωτερικό και αρνήθηκε να πάει στον Πανιώνιο).

Το μόνο βέβαιο είναι ότι από τη στιγμή που το συμβόλαιό του Μπουμάλ με την ομάδα της Νέας Σμύρνης εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, οι "πράσινοι" σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να καταβάλλουν υπέρογκο ποσό, όπως τα 500.000 ευρώ που ακούγεται, για να κάνουν δικό τους τον Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή.

Ο Μπουμάλ ανήκει στον Πανιώνιο από το καλοκαίρι του 2014, έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο. Οι "κυανέρυθροι" ήταν η τέταρτη εν Ελλάδι ομάδα του, έχοντας αρχίσει από τον Παναιτωλικό το 2010 (είχε αποκτηθεί από τις ρεζέρβες της Σεντ Ετιέν).

Δύο χρόνια αργότερα κι ενώ ήταν βασικός στην ομάδα του Αγρινίου, πήρε μεταγραφή στη ρουμανική Άστρα Τζιούρτζιου, αλλά αποχώρησε άμεσα και εντάχθηκε στον Λεβαδειακό. Ούτε στην ομάδα της Βοιωτίας είχε μεγάλη συμμετοχή, με συνέπεια το 2014 να τον βρει στον Ηρακλή Ψαχνών, προτού μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν από τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK