Προβληματισμός της Περιφέρειας για το γήπεδο του Πανιωνίου

Oι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο γήπεδο του Πανιωνίου πρέπει να γίνουν άμεσα. Τουλάχιστον αυτό έχει συμπεράνει η Περιφέρεια Αττικής.

Προβληματισμός της Περιφέρειας για το γήπεδο του Πανιωνίου

Στη φάση της διενέργεια της μελέτης βρίσκεται το έργο για την ανακατασκευή της θύρας στο γήπεδο του Πανιωνίου κάτω από την οποία στεγάζονται τα περισσότερα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Οπως είχαμε γράψει και πρόσφατα, κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκε στο γήπεδο του Ιστορικού (στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ) για να ελέγξει δια ζώσης τους χώρους και κυρίως αυτόν στον οποίο θα γίνει η παρέμβαση.

Η εντύπωση που αποκόμισε το κλιμάκιο είναι ότι η παρέμβαση πρέπει να γίνει άμεσα γιατί το γήπεδο βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση. Ωστόσο, οι διαδικασίες παραμένουν χρονοβόρες. Η μελέτη, η οποία θα βγάλει οικονομικό και καθαρά τεχνικό αποτέλεσμα, θα ολοκληρωθεί σε περίπου τρεις μήνες, οπότε οι όποιες εξελίξεις θα λάβουν χώρα το νωρίτερο το καλοκαίρι.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προβληματίζεται μόνο για την απουσία του τιμωρημένου Οικονόμου ενόψει του επικείμενου αγώνα με τον Λεβαδειακό στην Νέα Σμύρνη. Οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεσή του και με ανεβασμένη ψυχολογία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK