Επίθεση από οπαδούς δέχθηκε ο Βρύζας, αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο, ΜΑΤ στην Τούμπα!

Ένταση με τον Ζήση Βρύζα στο αεροδρόμιο "Μακεδόνια" κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ από την Αθήνα, μετά τη βαριά ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Επίθεση από οπαδούς δέχθηκε ο Βρύζας, αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο, ΜΑΤ στην Τούμπα!

Συγκεκριμένα, περίπου 20-30 οπαδοί του Δικεφάλου που περίμεναν στο αεροδρόμιο, είχαν έντονο διάλογο με τον Βρύζα με αποτέλεσμα να ξεφύγει η κατάσταση. O Zήσης Βρύζας δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς και χρειάστηκε η επέμβαση του υπεύθυνου ασφαλείας της ΠΑΕ, Γιάννη Αθανασιάδη, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ευτυχώς το περιστατικό δεν ξέφυγε και έληξε σχετικά γρήγορα, με τον Βρύζα να αποχωρεί από το σημείο. Νωρίτερα και την ώρα του επεισοδίου, ο Αγγελος Αναστασιάδης αποχώρησε από το αεροδρόμιο με την υπόλοιπη ομάδα, με σχέδιο ώστε να μη συναντηθούν με τον κόσμο που περίμενε εκεί.

Άφαντοι παίκτες και Αναστασιάδης, τσάμπα περίμεναν οι οπαδοί!

Αργότερα, περίπου 30-40 οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, περιμένοντας τα μέλη της αποστολής του Δικεφάλου όπου είχαν παρκάρει εκεί τα αυτοκίνητά τους. Το λεωφορείο, το οποίο έφτασε στο γήπεδο με τη συνοδεία κλούβας και αστυνομικών δυνάμεων λίγο πριν τη 1, δεν είχε παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και τον Αγγελο Αναστασιάδη, κάτι το οποίο προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με την αστυνομία.

Τέλος, η ομάδα του βόλεϊ που ταξίδεψε μαζί με αυτή του ποδοσφαίρου, αποθεώθηκε από τους οπαδούς μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμη:

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 4-0 (VIDEOS)

Η ανάλυση του Τσάρλυ: Επικίνδυνος ο Αναστασιάδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK