Μένει ή φεύγει ο Τούντορ: η εσπευσμένη επιστροφή, η νέα σύσκεψη και το άγνωστο μέλλον

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ. Τι γίνεται με τον Τούντορ, τι θα αποφασιστεί στη νέα σύσκεψη της Δευτέρας.

Μένει ή φεύγει ο Τούντορ: η εσπευσμένη επιστροφή, η νέα σύσκεψη και το άγνωστο μέλλον

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ μοιάζει με... μαργαρίτα. Κάποιοι τη μαδάνε για να καταλήξουν στο μέλλον του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ.

Προσέξτε: μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, ο Κροάτης ήταν με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου. Η κατάσταση φαινόταν μη αναστρέψιμη και ο Βλάνταν Ιβιτς ήταν ο επικρατέστερος για να αναλάβει προσωρινά τη διάδοχη κατάσταση. Το τέλος, όμως, της έκτακτης σύσκεψης έφερε διαφορετικά νέα. Ο Νίκος Βεζυρτζής δηλώνει ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή και ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει με τον Τούντορ στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ωραία όλα αυτά; Ωραία. Έλα, όμως, που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάλεσαν τον Τούντορ να έρθει εσπευσμένα στην Ελλάδα από την Κροατία όπου πήγε και να λάβει μέρος και αυτός στη νέα σύσκεψη που θα γίνει τη Δευτέρα. Ο Κροάτης βρέθηκε στην πατρίδα του λόγω του ρεπό που απολαμβάνει η ομάδα (αφού δεν υπάρχουν μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις), αλλά δεν του έλαχε να το... χαρεί.

Επιστρέφει από την Κροατία και καλείται να δώσει εξηγήσεις στους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, τους συνεχόμενους τραυματισμούς και να απαντήσει στο μέγα ερώτημα που ταλανίζει τον σύλλογο: "τι φταίει;"

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, βάσει των δηλώσεων Βεζυρτζή, ο Τούντορ μένει. Την Κυριακή. Η Δευτέρα είναι μια άλλη μέρα και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ισως να μην ικανοποιηθούν οι διοικούντες με όσα ακούσουν από τον τεχνικό του Δικεφάλου. Ισως να θεωρούν πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Μην ξεχνάτε ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει".

Τη Δευτέρα, λοιπόν, τα σπουδαία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η συζήτηση με τον Αντώνη Τσακαλέα

Σχόλιο: Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει

"Στο Καραϊσκάκη με Τούντορ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK