Πιέζει τον ΠΑΣ για Βελλίδη ο ΠΑΟΚ

Ο νέος τραυματισμός του Παναγιώτη Γλύκου αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να μπει δυνατά πλέον στο παιχνίδι της απόκτηση τους Μάρκου Βελλίδη από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Δικέφαλος έχει κλείσει για το καλοκαίρι τον Έλληνα γκολκίπερ, αλλά πλέον τον θέλει από τώρα.

Πιέζει τον ΠΑΣ για Βελλίδη ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άμεση είναι η ανάγκη του ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, κάτι που αναγκάζει την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ να πιέσει με όλες τις δυνάμεις της τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη.

Ο δικέφαλος είχε συμφωνήσει με την ομάδα των Ιωαννίνων για την απόκτηση του Έλληνα γκολκίπερ για το καλοκαίρι του 2016, όμως ο τραυματισμός του Παναγιώτη Γλύκου αλλάζει τα δεδομένα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου, ζήτησε προσωπικώς από τον Φρανκ Άρνεσεν την απόκτηση τερματοφύλακα, μιας και δεν εμπιστεύεται τον Ρόμπιν Όλσεν. Παράλληλα, ο Νίκος Μελίσσας είναι ακόμη μικρός, χωρίς εμπειρίες και δεν προσφέρει τη σιγουριά σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες διατηρούν καλές σχέσεις, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ πήρε πακέτο τους Κοροβέση και Χαρίση, πληρώνοντας ένα ποσό που έφτανε το 1.000.000 ευρώ. Στην πλευρά του δικεφάλου πάντως κυριαρχεί αισιοδοξία πως το θέμα θα "κλείσει" θετικά. Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως σε περίπτωση που ο Βελλίδης τελικά μετακομίσει από τώρα στη Θεσσαλονίκη θα βγει κερδισμένος και ο ΠΑΣ, αφού θα βάλει κάποιο επιπλέον ποσό στο ταμείο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τούντορ: "Ζήτησα έναν καλό τερματοφύλακα"

"Χάνει" Γλύκο για 4-5 εβδομάδες ο ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK