Βοηθός του Τούντορ στον ΠΑΟΚ ο Λέκο

Ο Ιβάν Λέκο αποκάλυψε μέσω Facebook ότι θα αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα φέρει και τους συνεργάτες του στην Θεσσαλονίκη.

Βοηθός του Τούντορ στον ΠΑΟΚ ο Λέκο

Ο πρώην προπονητής της Λέουβεν στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ενώ την είδηση αναδημοσιεύει και η ιστοσελίδα "voetbalnieuws.be".

Ο 37χρονος Κροάτης θα αναλάβει το ρόλο του πρώτου βοηθού και δεύτερος βοηθός θα είναι ο Γούριτσα Βούτσκο, προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο Μπόρις Περέικ και σε εκκρεμότητα βρίσκεται ο προπονητής τερματοφυλάκων (σ.σ. εκ των υποψηφίων είναι ο Σάντρο Τόμιτς, ο οποίος εργάζεται στην Ακαδημία Πούσκας).

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ