Τι ισχύει με τα πλέι οφ μετά από την αναβολή

Πρόβλημα δημιουργείται με τα πλέι οφ της Super League, μετά από τη μετάθεση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Τι ισχύει με τα πλέι οφ μετά από την αναβολή

Η μετάθεση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας για την Τρίτη 17 Μαΐου, προκαλεί προβλήματα στη διεξαγωγή των πλέι οφ της Super League, αφού την Τετάρτη 18 του μήνα είναι προγραμματισμένη η 3η αγωνιστική.

Με τη "NOVA" να έχει διαμηνύσει ότι σε περίπτωση αλλαγής του προγράμματος θα αξιώσει τις ρήτρες που προβλέπονται στα συμβόλαια παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων (300.000 ανά παιχνίδι που δεν μεταδίδεται και αποδίδονται από τη διοργανώτρια και τις ομάδες), τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα για τη Super League.

Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το ΔΣ του Συνεταιρισμού, στο οποίο θα συζητηθούν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς και οι λύσεις.

Η ΕΠΟ, ως ανώτερη αρχή, έχει προτεραιότητα σε περιπτώσεις ταύτισης ημερομηνιών, ενώ και εκείνη καλείται να αντιμετωπίσει ρήτρες από τον "OTE TV", σε περίπτωση μη διεξαγωγής του τελικού.

Ως εκ τούτου, με τα πλέι οφ να αρχίζουν κανονικά σήμερα, θα πρέπει να υπάρξει ακόμα μία αναβολή, είτε του τελικού (η τρίτη) είτε της 3ης αγωνιστικής, που θα συνοδευτεί με συνολικές αλλαγές στο καλεντάρι.

Τυπικά, από τη στιγμή που ο τελικός ορίστηκε για τις 20:30 και ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη 2η αγωνιστική είναι ορισμένος για τις 18:15, υπάρχει το προβλεπόμενο κενό 48 ωρών μεταξύ των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ένωσης και δεν προκύπτει διαδικαστικό πρόβλημα με τον προηγούμενο αγώνα της ομάδας.

Στην πράξη, αναμένεται να δούμε τις τοποθετήσεις όλων των εμπλεκομένων συλλόγων στο προσεχές ΔΣ ή και νωρίτερα μέσω ανακοινώσεων και κύκλων για τις προθέσεις τους σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στις 17 Μαΐου με τους ίδιους όρους ο τελικός

News 24/7

24MEDIA NETWORK