"Ο διαιτητής ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι"

Εξοργισμένος από τη στάση του διαιτητή του αγώνα Ηρόδοτος - Εθνικός και την επιθυμία του να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας παρά τον σοβαρό τραυματισμό φιλάθλου εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Αλέξης Αγγελόπουλος.

"Ο διαιτητής ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι"

Με δηλώσεις του στον "Sentra FM" αποκάλυψε ότι ο άρχων της αναμέτρησης ζήτησε από τη γιατρό να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο από τις εξέδρες όπου βρισκόταν για τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άντρα.

"Αυτό για το οποίο είμαι σοκαρισμένος, απογοητευμένος και αηδιασμένος είναι ότι ενώ υπήρχε ένας άνθρωπος σε κωματώδη κατάσταση στις κερκίδες, ενώ υπήρχαν αυτά τα 30-40 πρεζόνια από πάνω του, θεώρησε ο διαιτητής, αυτός 27 ετών από την Κέρκυρα, δεν θυμάμαι το όνομά του, θεώρησε δόκιμο να συνεχιστεί το παιχνίδι με έναν άνθρωπο ίσως νεκρό στις κερκίδες και εμείς να κλωτσάμε μια μπάλα".

"Ο διαιτητής έλεγε στη γιατρό του αγώνα... 'έλα εδώ να τελειώσεις το παιχνίδι'! Είμαι πραγματικά εξοργισμένος. Είναι πιο σημαντικό να τελειώσει ένα παιχνίδι από να κοιτάξουμε έναν άνθρωπο που είναι σε κωματώδη κατάσταση. Νομίζω μάλιστα ότι τελείωσε το παιχνίδι και μετά ήρθε το ασθενοφόρο".

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλιο Κώστας Κεφαλογιάννης: Κι αν συνέβαινε σε Ολυμπιακό στην Τούμπα;

Η ανακοίνωση του "Βενιζέλειου" για τον άτυχο οπαδό, όλο το ρεπορτάζ

Κλινικά νεκρός φίλαθλος από επεισόδια στην Αλικαρνασσό!

Εθνικός: "Ντρεπόμαστε. Το μυαλό μας στο φίλαθλο..."

ΕΠΟ: "Θλίψη και αποτροπιασμός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK