Ο Μπέιλ προσπερνάει από παντού (VIDEOS)

Μην τύχει να βρεθεί στο διάβα του αντίπαλος την ώρα που έχει το πόδι στο γκάζι. Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα τον αφήσει... χιλιόμετρα πίσω.

Ο Μπέιλ προσπερνάει από παντού (VIDEOS)

Είτε από δεξιά είτε από αριστερά έχει τον τρόπο να προσπεράσει χωρίς προειδοποίηση, χωρίς ν' ανάψει φλας σαν Έλληνας οδηγός στη Συγγρού.

Στον τελικό του Copa del Rey με την Μπαρτσελόνα στο "Μεστάγια" o Ουαλός εξτρέμ εξέθεσε πάνω στη γραμμή τον Μαρκ Μπάρτρα προτού μπει στην περιοχή, πλασάρει εύστοχα τον Πίντο και καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα (2-1).

Να ήταν όμως η πρώτη φορά; Ερώτημα ρητορικό... Πριν από περίπου ένα μήνα, 5 Μαρτίου ήταν, στο διεθνές φιλικό εθνικών ομάδων με την Ισλανδία, είχε κάνει τον Ότεσεν να τον... ψάχνει. Από την άλλη πλευρά, δεν έχει σημασία. Έχει το... ακαταλόγιστο!

Απόλυτα δικαιολογημένη η κλήση της "AS" για υπερβολική ταχύτητα...

Ουδείς αμφισβητεί ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι... σεσημασμένος. Πολλάκις στο παρελθόν έγινε πρωτοσέλιδο για το κατορθώματά του ακόμη και προτού μεταγραφή από την Τότεναμ στη Ρεάλ. Το video είναι η απόδειξη των όσων πέτυχε και οδήγησαν τη "βασίλισσα" να ξοδέψει πακτωλό χρημάτων για να τον προσθέσει στην παρέα των "γκαλάκτικος".

Διαβάστε ακόμη:

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Τα συγχαρητήρια της Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ

Ο Ρονάλντο παρηγόρησε τον Μέσι

Χαμός στο γκολ του Μπέιλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK