"Συμφώνησαν Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα για Σουάρες"

Για οριστική συμφωνία ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μπαρτσελόνα για τον Λουίς Σουάρες έκανε λόγο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός. Τα 90.000.000 ευρώ θα αγγίξει η ενδεχόμενη μετακόμιση του Ουρουγουανού στη Βαρκελώνη.

"Συμφώνησαν Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα για Σουάρες"

Απ' ότι φαίνεται το σίριαλ της μεταγραφής του Λουίς Σουάρες στη Μπαρτσελόνα θα έχει αίσιο τέλος. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και τόσο ο παίκτης όσο και η Λίβερπουλ δείχνουν θετική στο ενδεχόμενο αυτό. Σύμφωνα μάλιστα, με δηλώσεις του δημοσιογράφου José Ramón de la Morena στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμός "Cadena Ser", οι "κόκκινοι" συμφώνησαν να παραχωρήσουν τον Ουρουγουανό επιθετικό τους, έναντι του ποσού των 90.000.000 ευρώ.

"Συμφώνησαν Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα για Σουάρες"

Όπως συμπλήρωσε, ο νέος κόουτς των "μπλαουγκράνα", Λουίς Ενρίκε έχει δώσει ήδη την έγκρισή του για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, παρά το γεγονός πως ο χαρακτήρας του παίκτη είναι ιδιαίτερος. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον ξεσπάσματα ανάλογα με το δάγκωμα στον Κιελίνι.

Θυμίζουμε πως ο Λουίς Σουάρες πρόσφατα τιμωρήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία με 4 μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα λόγω αυτής του της ενέργειας. Ωστόσο, η FIFA άρχισε να δείχνει πιο διαλλακτική απέναντί του. Επιβεβαίωσε μάλιστα το πρωί της Πέμπτης (3/7) πως ο παίκτης θα έχει δικαίωμα να πάρει μεταγραφή σε άλλο σύλλογο ή να προπονείται με την ομάδα του κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού του.

Όσον αφορά τα αγγλικά δημοσιεύματα, κι αυτά αναφέρουν πως η μεταγραφή δεν θα αργήσει να ολοκληρωθεί. Τόσο η "Daily Mail", όσο και η "Telegraph" επιμένουν πως μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

"Συμφώνησαν Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα για Σουάρες"

Το ποσό που θα δώσει η Μπαρτσελόνα στη Λίβερπουλ θα είναι τοις μετρητοίς, ενώ στο deal δεν θα συμπεριλαμβάνεται ως έμψυχο αντάλλαγμα ο Αλέξις Σάντσες, όπως είχε ακουστεί αρχικά.

Διαβάστε ακόμη:

Πρόταση 88 εκ. ευρώ στη Λίβερπουλ για Σουάρες η Μπαρτσελόνα

"Ο Σουάρες έχει το δικαίωμα να πάρει μεταγραφή και να κάνει προπονήσεις"

News 24/7

24MEDIA NETWORK