"Το τέρας επέστρεψε"

Η Μπαρτσελόνα αλλά και ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ισπανία γιορτάζουν την επιστροφή του Μέσι μετά από 59 μέρες, η οποία έγινε με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο: 2 γκολ σε μόλις 3 λεπτά. Δείτε τι λένε τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς και οι συμπαίκτες του Αργεντινού σταρ για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

"Το τέρας επέστρεψε"

Μετά από 59 ημέρες και έναν τραυματισμό που τον κρατούσε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο την Χετάφε, στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Copa Del Rey.

Ο Αργεντινός φρόντισε να μετατρέψει σε θρίαμβο την επανεμφάνισή του, σκοράροντας δις σε διάστημα τριών λεπτών και 31 δευτερολέπτων για την Μπαρτσελόνα και αποδεικνύοντας πως αποτελεί το θεμέλιο της ομάδας του Τάτα Μαρτίνο.

Οι συμπαίκτες του δεν θα μπορούσαν παρά να υποδεχθούν με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση τη σπουδαία εμφάνιση του Μέσι κατά την επιστροφή του. Από την πλευρά του ο Μασεράνο τόνισε: "Ο Μέσι επέστρεψε πολύ καλά. Δεν κατάφερα να του μιλήσω πολύ. Είμαι όμως χαρούμενος γι αυτόν επειδή πέρασε τους τελευταίους δύο περίπλοκους μήνες".

Διθυραμβικά ήταν τα σχόλια και του Πουγιόλ, ο οποίος επεσήμανε: "Ο Λίο επέστρεψε με πολύ ενθουσιασμό και έκανε πολύ καλή δουλειά. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη και μαζί με αυτόν είμαστε κι εμείς οι καλύτεροι".

Η πιο χαρακτηριστική ατάκα ήρθε δια στόματος Άλεξ Σονγκ, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram παρέα με τον φίλο του, Λιονέλ Μέσι, γράφοντας: "Το τέρας επέστρεψε".

"Το τέρας επέστρεψε"

Εγκώμια στο twitter

Τα social media πήραν με τη σειρά τους... φωτιά από τα σχόλια για το θρίαμβο του Μέσι, με τους Ινιέστα και Τζόρντι Άλμπα να καταφεύγουν κι αυτοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να εκφράσουν τον ενθουσιασμό και τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπο του συμπαίκτη τους.

"Τεράστια Επιστροφή από τον Λίο. Πάμε Μπάρτσα", ήταν η ανάρτηση του Ινιέστα, ενώ ο Άλμπα χαρακτήρισε κι αυτός με τη σειρά του "τεράστιο" τον άσο των μπλαουγκράνα.

Τα πρώτα γκολ του Μέσι μετά από 2 μήνες (ο Αργεντινός είχε να σκοράρει από τις 6 Νοεμβρίου), δεν έμειναν ασχολίαστα ούτε από τον ισπανικό και παγκόσμιο Τύπο, με την πλειονότητα των πρωτοσέλιδων να φιλοξενούν τον 26χρονο που επέστρεψε δριμύτερος μετά από τον τραυματισμό του και ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση στη λίστα με τους αρχισκόρερ του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας βρει δίχτυα 16 φορές.

Δείτε μερικούς από τους τίλους του ισπανικού και παγκόσμιου Τύπου:

El Mundo: "Σαν να μην έφυγε ποτέ"

Marca: "Ο Μέσι επέστρεψε και το έκανε δείχνοντας το δρόμο για το 'Βιθέντε Καλντερόν'"

El Periódico: "Θριαμβευτική επιστροφή"

"Το τέρας επέστρεψε"

Olé: "Εκπληκτική επιστροφή από τον Λίο μετά από 59 μέρες απουσίας"

Clarín: "Ο Μέσι έφτασε πάνω στην ώρα για τη γιορτή της Μπαρτσελόνα".

L‘Equipe: "Η Μπαρτσελόνα γιορτάζει την επιστροφή του Μέσι"

A Bola: "Ο Μέσι λάμπει στην επιστροφή του".

Sport: "Θριαμβευτική επιστροφή"

"Το τέρας επέστρεψε"

Μάλιστα, η αθλητική εφημερίδα Olé τίμησε με τον δικό της τρόπο τον Μέσι, αλλάζοντας το όνομά της σε léO, προκειμένου να παραπέμπει στο μικρό όνομα του σούπερ σταρ των Καταλανών.

Διαβάστε ακόμη:

Η Olé έγινε léO για τον Μέσι!

Μέσι: "Να κρεμάσω τα παπούτσια μου στην Μπαρτσελόνα"

Φάση των 16: Επέστρεψε ορεξάτος ο Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK